Waar Is Het Sprekerpictogram Op Mijn Moto G?

waar is het sprekerpictogram op mijn moto g? – de luidspreker is gewoon toegankelijk tijdens een oproep. wanneer de oproep is voltooid, is de luidspreker de verzonden.

Om in of uit te schakelen. Om uw luidspreker in te schakelen, draait u eerst een nummer en drukt u op de oproepknop.

U zult dan op dat moment een mogelijkheid zien voor “spreker” of een foto van een spreker. Druk in principe op deze knop om de luidsprekertelefoon in te schakelen.

(gelegen in de linker-links) om de luidspreker te versterken of uit te schakelen. Empowered wanneer het luidsprekersymbool groen is.

Het luidsprekertelefoongeluid komt van de buitenspreker op de telefoon. Om uw luidspreker in te schakelen, draait u eerst een nummer en drukt u op de oproepknop.

Je ziet dan een mogelijkheid voor “spreker” of een foto van een spreker. Druk gewoon op deze knop om de luidspreker in te schakelen.

Om dat te doen, drukt u de naam van de onderneming in uw profiel (“speakerphone on” op de kans op de kans dat u geen aangepaste titel hebt ingesteld) en selecteert u vervolgens “leeft assignment toevoegen”.

Selecteer hier vanaf hier “nieuwe boodschap” en tik op dat moment op het mark -symbool op. Tik vervolgens op het “+” -symbool op het onderste deel van het scherm en selecteer op dat moment op dat moment “sound” en “speakerphone” uit de twee menu’s die volgen.

De lichtbalk op het luidsprekersymbool verlicht blauw om aan te tonen dat de luidspreker is ingeschakeld.

Ervan uitgaande dat u het oproepscherm sluit, wordt het luidsprekersymbool weergegeven in de statusbalk en wordt het geluid van uw oproep gespeeld via de luidspreker van de telefoon aan de achterkant van de gadget.

Hoe Zet Ik De Luidspreker Op Moto G Aan?

Tik tijdens een oproep op het pictogram “Speaker”. Opmerking: u weet dat de spreker is ingeschakeld wanneer het pictogram “Spreker” grijs wordt. Om de spreker uit te schakelen, tikt u opnieuw op het pictogram “Speaker”. Gefeliciteerd, je hebt deze tutorial voltooid.

Waar Is Het Sprekerpictogram?

Als u het oproepscherm sluit, verschijnt het luidsprekerpictogram in de statusbalk en wordt het geluid van uw oproep gespeeld via de luidspreker van de telefoon aan de achterkant van het apparaat. Tijdens het bekijken van het binnenscherm kunt u de luidspreker uitschakelen door opnieuw op het luidsprekerpictogram te tikken.

Hoe Ziet Het Sprekerpictogram Eruit?

Het luidsprekerpictogram ziet eruit als een luidspreker met geluidsgolven die eruit komen en wordt blauw wanneer ze worden ingedrukt.

Waar Is Het Sprekerpictogram Op Moto G?

(gelegen in de linker links) om de luidspreker in of uit te schakelen. Ingeschakeld wanneer het luidsprekerpictogram groen is.

Waar Is De Luidspreker Op Mijn Moto -Telefoon?

De luidspreker is alleen beschikbaar tijdens een oproep. Zodra de oproep is beëindigd, is de luidspreker uitgeschakeld. (gelegen in de linker links) om de luidspreker in of uit te schakelen.

Waar Vind Ik Het Sprekerpictogram?

Ik hoop dat dit voor jou werkt. Ga naar Start en klik op het bedieningspaneel, ga nu naar geluiden en audio en klik daarop, je zou een klein vierkant in het midden moeten zien om te controleren dat het geluidspictogram op mijn taakbalk heeft geplaatst. Klik op OK onderaan het vak en kijk of u nu een luidsprekerpictogram op uw taakbalk kunt vinden om het dempen op te lossen.

Waar Is Spreker Op Deze Telefoon?

Eén bevindt zich aan de onderkant van de telefoon, onder het rechterrooster, terwijl de tweede luidspreker in de oortelefoon nabij de bovenkant bevindt.

Hoe Krijg Ik Het Luidsprekerpictogram Op Mijn Taakbalk?

Klik met de rechtermuisknop op het lege gebied in de taakbalk en selecteer Taakbalkinstellingen. Scroll in het volgende venster naar beneden en druk op de selecteren welke pictogrammen op de taakbalkoptie verschijnen. Zoek de instelling van het volume -pictogram en schakel de knop in.

Waar Is Het Luidsprekerpictogram Op Een Android -Telefoon?

Tik op het luidsprekerpictogram dat verschijnt tijdens een oproep op de linkeraan onderaan uw Android -scherm om de luidsprekerpictogram aan te schakelen. Dit schakelt uw telefoon van de normale modus (waar u het gesprek in de telefoon hoort) naar de luidsprekermodus (luidspreker).

Waar Is De Spreker Op Deze Telefoon?

Zoek de luidsprekers op uw telefoon. Oorluidsprekers bevinden zich bijna altijd op de bovenkant van de voorkant van de telefoon waar u uw oor plaatst. Let op alternatieve luidsprekerlocaties, zoals de zijkant in de buurt van de volumeknop of aan de onderkant van de voorkant van de telefoon.

Wat Is De Telefoonknop Van De Luidspreker?

SPREKER -knop: Schakelt de luidspreker in. Om een ​​call uit de luidspreker te doen, tilt u de handset op en drukt u op de luidspreker. Mute -knop: voorkomt dat andere bellers op de lijn alles horen wat u zegt. Stom. Contactenknop: laat u de vermeldingen in uw contactlijst bekijken.

Hoe Zet Ik Mijn Moto G Op Speakerphone?

Hoe zet ik mijn Moto G op de luidspreker? Li> Tik om de oproep te dempen op het pictogram Mute.

 • Tik op het pictogram Mute opnieuw om de oproep op te heffen.
 • Waar Is Mijn Speakerphone -Pictogram?

  Tik op het luidsprekerpictogram. De lichtbalk op het luidsprekerpictogram verlicht blauw om aan te geven dat de luidspreker is ingeschakeld. Als u het oproepscherm sluit, verschijnt het luidsprekerpictogram in de statusbalk en wordt het geluid van uw oproep gespeeld via de luidspreker van de telefoon aan de achterkant van het apparaat.

  Waar Is Het Luidsprekerpictogram Op Android?

  Tik op het luidsprekerpictogram dat verschijnt tijdens een oproep op de linkeraan onderaan uw Android -scherm om de luidsprekerpictogram aan te schakelen. Dit schakelt uw telefoon van de normale modus (waar u het gesprek in de telefoon hoort) naar de luidsprekermodus (luidspreker).

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.