Waar Is Het Modelnummer Op Mijn Haaienvacuüm?

waar is het modelnummer op mijn haaienvacuüm? – u kunt het modelnummer op een zilveren sticker rechtsboven op de achterkant van de gadget opsporen.

Om uw modelnummer te observeren, moet u in eerste instantie het typeplaatje opsporen. Dit is een kleine zilveren metalen plaat of sticker die meestal is toegevoegd aan het onderste deel van een opwaartse reiniger of de achterkant van een kamer schone.

Het modelnummer wordt duidelijk weergegeven. We willen de eerste vijf cijfers van het chronische nummer van de machine.

U kunt het op uw pc vinden op een naam als deze. Tip: u kunt het modelnummer op het merkteken aan de achterkant van de gadget opsporen.

Sla dit gegevensmodelnummer op: datumcode: koopdatum (got): hoe u uw koop kunt houden: tip: u kunt de datumcode op een van de power stringpoorten observeren.

De oranje-donkere stofzuiger voor vaste stoffen en vloeistoffen heeft vier draaiwielen, een handvat, een slang en verfraaiingen.

Ridgid wordt op de gevel van het vacuüm schone meer gedrukt. Het modelnummer bevindt zich op een zilveren plaat aan de achterkant van de vacuümmotorkop.

Het model en het chronische nummer zijn te vinden op de naam dicht bij de linkpassage op de vac.

Als het niet te veel problemen is, bewaar het model en chronische getallen op een beschermde plek voor toekomstige referentie.

Ridgidu00ae natte en droge stofzuigers zijn voorbestemd om te worden bevrijd van verlaten in vakmanschap en materiaal.

U kunt het chronische nummer van uw miele op de zilveren sticker op de machine opsporen. Zie hierboven om deze sticker op uw gadget op te sporen.

Uw chronische nummer bestaat uit 9 cijfers na 00/.

Leave a Comment

Your email address will not be published.