Waar Is Het 14 Mijl Huis Op Revalidatieverslaafde?

waar is het 14 mijl huis op revalidatieverslaafde? – nicole curtis, ster van de beroemde show “recovery junkie”, heeft dit einde van de week een open huis in birmingham.

Het huis is een van de twee die ze dit seizoen revalideert. De andere is in ferndale. Het 14 mijl huis is voorbereid op gasten.

Deze keer zijn we fondsenwerving om een ​​andere jungle-sportschool samen te stellen om hulde te brengen aan onze gekoesterde tessa.

We vragen een $ 5 per individueel geschenk aan bij de entryway definite change wordt gewaardeerd. Dit huis is gedaan, dus het is beschikbaar voor alle leeftijden en zoals gewoonlijk hebben we twee regels: 1.

Voor de meest ervaren en de meest jeugdige en iedereen die wat extra hulp nodig heeft en 2. Een voor elke andere persoon die met geweldig wordt geëerd welzijn en waardeert het mengen voor bepaalde ongelooflijke individuen in de rij.

We zullen koppen plaatsen om te stoppen in de niet zo verre toekomst. Het is een stuk precair, maar een e-mail naar mijn [email protected]

Com, ervan uitgaande dat je iemand hebt die bij de rekening past voor regel 1, dus we kunnen drop-off organiseren bij het huis voor jezelf en je bezoeker.

Het zal bezet zijn, maar toch beloof ik om iedereen bij de ingang te verwelkomen en je heel erg binnen te krijgen zoals we over het algemeen hebben.

Laat het ons weten dat u het weet weet het weten. Bij de kans dat er iets gek met het klimaat gebeurt, zullen we uitstellen, maar zullen we zonder twijfel uitkomen – van de stad.

Leave a Comment

Your email address will not be published.