Waar Is De Edz Destiny 2?

waar is de edz destiny 2? – fate 2 european no man’s land (edz) gidsen en walkthroughs voor elke ervaring, verloren gebied, wereldmissie, leesbaar item en borst op aarde.

De aarde is een van de vier exploreerbare planeten in vooraf bepalende 2, en wordt naar des te normaal gesproken verwijst als het europese no man’s land, of kortweg edz.

Het is waarschijnlijk de meest actieve regio in het spel voor zover alle open deuren om te onderzoeken en te voltooien, en je zult waarschijnlijk hier heel lang een aanzienlijk deel van je tijd doorbrengen.

We hebben verbindingen met elke ervaring en verloren gebied in de edz, evenals adviseurs voor gebieden van elke districtskist en leesbaar artikel.

Na iets in de edz? inderdaad, je bent perfect gepositioneerd!. We hebben deze verschillende oefeningen in verschillende gebieden gescheiden, dus kijken in wezen naar beneden totdat je observeert wat je nodig hebt! het verdient een bladwijzer van deze pagina, zodat u moeiteloos kunt teruggaan – we voegen voortdurend nieuwe tevreden gidsen toe, alles bij elkaar genomen.

Laat het ons in het licht van dat, als het niet te veel problemen is, in de opmerkingen ervan uitgaande dat er iets is dat je misschien als fundamenteel belangrijk wilt aanpakken, en we zullen een dappere inspanning leveren om voor je te zorgen.

Update #2 van redactionele manager: we hebben een segment opgenomen onder die schijnwerpers op de wildwood -bekleding die je kunt verwerven van devrim kay.

We zullen deze pagina over de lange termijn blijven verfrissen, dus houd dit artikel bladwijzer voor meer!.

Waar Is De Cosmodrome In Destiny 2?

Gebaseerd op het imago -imago en de echte wereldkaarten, bevindt de Cosmodrome zich in het noordelijke deel van de Kaspische Zee. De Cosmodrome keerde tijdelijk terug in de Quest The Lost Cryptarch in Destiny 2 Forsaken, die op 27 november ontoegankelijk werd gemaakt met de wekelijkse reset.

Hoe Kom Ik Bij Edz Destiny 2?

Beginnend bij de kerk, vraagt ​​de verbranding je om je te duiken in de Edz -zoutmijnen, door door een ingang te gaan die tegenover de achterkant van de kerk wordt gevonden. Dit is de eerste ‘echte’ verhaalmissie in Destiny 2 – omdat je alle of de meeste van je wapens en krachten helemaal hebt.

Kun Je Naar Earth Destiny 2 Gaan?

Aarde – met name het gebied dat bekend staat als de European Dead Zone (EDZ) – is een onderzoekbare locatie waar spelers naartoe kunnen reizen in Destiny 2. De Europese dode zone, of Edz, is een groot deel van wat vroeger het Europese continent was in de dagen voor de duisternis.

Op Welke Planeet Staat De Europese Dode Zone?

De aarde is een van de vier exploreerbare planeten in Destiny 2 en wordt vaker aangeduid als de Europese dode zone, of kortweg EDZ.

Kun Je Teruggaan Naar De Cosmodrome In Destiny 2?

De Cosmodrome in het originele Destiny speelt zich af in het oude Rusland, en het is waar spelers voor het eerst wakker worden op hun reis. Bungie heeft de Cosmodrome in Destiny 2 nieuw leven ingeblazen als onderdeel van de Destiny Content Vault, en spelers kunnen op 10 november terugkeren naar hun oude stamping terrein, naast Beyond Light.

Waar Is De Edz In Het Echte Leven?

Nee, het is in de buurt van Vals in Zwitserland. Ga naar het kamp van Sojourner en kijk naar de wegborden, ze leiden naar een bekende berg genaamd Zervreilahorn. Er zijn ook andere verkeersborden die zeggen dat de EDZ in Graubünden is, waar Vals zich bevinden.

Waar Is European Dead Zone 2?

Er is ook een verloren sector in de Destiny 2 European Dead Zone, die te vinden is vanuit de landingzone van Trostland, richting de zuidoostkant van de dode zone.

Wat Is Er Met De Aarde Gebeurd In Destiny 2?

De ineenstorting was een ramp in de menselijke geschiedenis die de soort bijna tot uitsterven bracht. In navolging van de gouden eeuw nadat de mensheid het zonnestelsel had gekoloniseerd, viel de duisternis de mensheid aan, vermoedelijk door de zwarte vloot, en duwde het terug naar zijn thuiswereld, de aarde.

Hoe Kom Ik Van Cosmodrome Af?

Voordat je de toren verlaat, moet je met de wapensmid spreken om een ​​nieuw wapen te ontvangen en met de scheepsbouwer om reizen te ontgrendelen. Daarna ben je vrij om naar een baan te gaan.

Wat Is De Cosmodrome In Destiny 2?

De Cosmodrome is een scheepswerf in het oude Rusland, met de verblijfplaats van Warmind Rasputin en de replicatiekamer van Siva.

Hoe Verlaat Ik De Cosmodrome In Destiny 2?

Ren de trap op in het Devil Walker -gebied om Ghost 17 (rechts) op een tafel te bereiken. In het gebied waar je vecht tegen de Devil Walker in de Lair Strike -missie van de Devils, kun je via de trap verlaten.

Waar Is De Cosmodrome Destiny 2?

Gebaseerd op het imago -imago en de echte wereldkaarten, bevindt de Cosmodrome zich in het noordelijke deel van de Kaspische Zee. De Cosmodrome keerde tijdelijk terug in de Quest The Lost Cryptarch in Destiny 2 Forsaken, die op 27 november ontoegankelijk werd gemaakt met de wekelijkse reset.

Hoe Begin Ik Met De Gekozen Zoektocht?

Spelers kunnen het seizoen van de gekozen activiteiten beginnen door naar Nessus te reizen en de missie “Battleground: Behemoth” te voltooien. Het seizoen van de uitverkorenen zit vol met Battreids -activiteiten, maar ze kunnen niet worden toegankelijk in de Vanguard Strikes -afspeellijst totdat deze zoektocht is voltooid.

Leave a Comment

Your email address will not be published.