Waar Gaan Batterijen Naar Swiffer Wet Jet?

waar gaan batterijen naar swiffer wet jet? – ik kan het batterijcompartiment niet observeren op mijn natte stroming van de zwerver. het lijkt niet de lagers te zijn.

Onderzoek de garderobe of elke plaats waar u uw tokje bewaart. Het batterijcompartiment is misschien afgevallen.

Op de snuif die ik had, kon je niet zien dat alles afwezig was. De batterijen bevinden zich op de voorkant naar beneden naar de dweil.

Er is een knop, druk op de knop en deze wordt geopend. Vereist 4 tweeledig a -batterijen. Ik was niet in staat om elke plek te observeren die me liet weten waar het compartiment is.

Positief niet in de opslagruimte. Momenteel is mijn swiffer natte vlieg helemaal klaar. Hopen individuen houden ervan om de swiffer wetjet te betrekken voor gewone reiniging.

Het is niet zo levensvatbaar als een gebruikelijke dweil, maar voor kleine morsen of smakeloze wrakken op de vloeren van je huis, het is een buitengewoon antwoord voor een snelle opruiming.

Het is bovendien niet het meest onschadelijk voor de ecosysteemgadget u2014 in het licht van het feit dat u over het algemeen schoonmaakt met één kussen en het daarna u2014 weggooit, maar over het algemeen is de wetjet een ongelooflijk antwoord voor eenvoud.

Leave a Comment

Your email address will not be published.