Verliezen Avocadobomen Hun Bladeren In De Winter?

verliezen avocadobomen hun bladeren in de winter? – in het geval dat het natuurlijke product te lang aan de boom blijft, kan de olie desalniettemin de smaak creëren en praktisch rangschikken.

Het is dus geweldig om te weten wanneer de beste, voldoende smaak is. Avocado -assortimenten vallen in algemene incidentele periodes wanneer ze volwassen zijn – ‘fuerte’ in de winter, ‘hass’ in de lente/zomer, ‘sheep hass’ in de zomer/herfst.

Of aan de andere kant kun je een lommerrijk voedsel op het aanrecht kiezen en kijken om te controleren of het uniform ontspant.

Bij de kans dat het in een tijdspanne van veertien dagen doet, is de lay aan de boom helemaal ingesteld.

Met betrekking tot supplementen zijn de meest normaal vereiste echter stikstof en kalium. Deze kunnen worden toegepast als een natuurlijke (vis, soja, uitwerpselen, enzovoort) of gemanipuleerde structuren (ureum, ammoniumsulfaat, kaliumsulfaat, enzovoort) of een mix.

Wat je moet herinneren is dat de boom vanwege de ondiepe ondergrondse wortelgroei van kleine, regelmatige maten van supplementen houdt.

Wat meer is, omdat het een subtropische plant is, wordt het vredig in de koudere tijd van het jaar en wanneer het vuil koud is.

Dus aanvullende toepassingen zoals stikstof, kunnen het beste worden toegepast wanneer de bodem een ​​warme lente is, maar vallen.

Avocado’s zijn over het algemeen erg ijs, maar gazons zullen over het algemeen heter zijn dan open velden en hypotheekhouders kunnen vaak bomen ontwikkelen met minder zorgen dan cultivators.

Alle jeugdige bomen zijn machteloos om schade te bevriezen dan een boom met een volledige overhang voor de koude aarde.

De schaduw vangt intensiteit en houdt de boom heter dan de omvattende lucht.

Leave a Comment

Your email address will not be published.