Sterft De Hond In Een Vallei Van Geweld?

sterft de hond in een vallei van geweld? – denk hierover als een spoiler, maar hondenliefjes zouden moeten beseffen dat abbie, de slimme, waanzinnig charmante hondenmens in de schriftelijke western van ti west in een vallei van wreedheid, niet levend blijft bestaan.

West zorgt ervoor dat het gevoelens niet met haar ondergang beheerst, maar hij heeft een groter probleem. Wanneer de hond de emmer schopt naar de finish van de aanvallende eerste demonstratie van de film, bijt de ziel van de film ook het stof, om nooit te herstellen.

Ethan hawke brengt nuchter, snaggletoothed grootheid voor paul, een eerdere cavalerist die met abbie door de woestijn slenteert, in de hoop het goed te maken voor anonieme zonden.

Wanneer paul stopt in een bescheiden gemeenschap, kruist hij paden met nabijgelegen verwerkingen (reed door james ransone’s gilly), en ongemak achter de maarschalk (john travolta) laat hem vrij.

Hawke’s scènes met abbie hebben een scherpe, vriendelijke energie, maar toch weerzinwekkende foto fenomeen west, waardoor zijn eerste introductie tot westerns de toon heeft.

De plechtige, volledig droge botheid disintegreert zich uit opgeruimd, gewoon om te worden vervangen door jeugdjoklinigheid.

De voltooiing van de film is minimaal boven een mislukking. Toch geweldig, wat een hond. Het ongekende wezen -entertainer unstady, een grens collie mixen met indrukwekkende gestippelde benen en klaar driehoeken voor oren, luistert bewust naar elk woord uit de mond van zijn heer, die niets aan het kader is om alles te grijpen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.