Speelde Mahershala Ali Piano In Het Groene Boek?

speelde mahershala ali piano in het groene boek? – dit is eigenlijk de manier waarop mahershala ali in ongeveer een paar maanden een virtuoze jazzmuzikant veranderde (antwoord: hij had een beetje hulp van een echte virtuoze jazz piano -speler).

Mahershala ali geeft een geweldige indruk dat je een uitstekende jazzpiano -speler bent in green book, de twijfelachtige kampioen van best picture op de 91st institute -subsidies.

Ali, die een oscar kreeg voor de beste ondersteunende entertainer voor zijn presentatie, speelt de echte donkere arrangeur en traditionele en jazzmuzikant shirley.

De film volgt het gevecht van shirley met onverdraagzaamheid tijdens zijn showbezoek door het amerikaanse diepgaande zuiden in het midden van de jaren zestig.

Hoe het ook zij, het echte muzikaliteit komt van kris-struikgewas, de opmerkelijke 29-jarige amerikaanse auteur die de filmscore voor green book heeft gecomponeerd en ali’s piano-spel vermenigvuldigde.

Nooks, een veelbelovende arrangeur in hollywood, werkte onlangs samen met jay-z en kanye west voordat hij de muziek componeerde voor de netflix-serie dear white individuen.

Hij speelt al sinds zijn vierde piano en werkte samen met ali om te werken aan zijn houding en ontwikkeling – bij de piano, maar toch door zijn sc├Ęnes in de film.

Leave a Comment

Your email address will not be published.