Qu Quiere Decir Que Algo Te Mola?

qu quiere decir que algo te mola? – van center english colen, van het vroege engelse cu014dlian (“tot cool, ontwikkel koud, koud”), van proto-germanic.

(“koelen, in de koelkast zetten”). Evenzo enigszins van center english kelen kelen, van het vroege engelse cu0113lan (“tot cool, wees koud, wordt koud”), van proto-germanic.

Cool is nog cool. Het woord, de diepgaande stijl en dat hele soort sociale cachet blijft na het grootste deel een lange tijd ascendant.

Het is, zoals aangegeven door etymologische antropoloog robert l. Moore, de beroemdste winkelterm van goedkeuring in het engels.

Moore zegt dat cool een tegenwoord is, een term waarvan het belang een lange weg heeft uitgebreid voorbij zijn unieke betekenis.

Al duizend jaar of ergens in de buurt, heeft cool een lage temperatuur geïmpliceerd, en de temperatuur zelf is al enige tijd een allegorie voor mentale en dicht bij home express (een koele bijeenkomst, onhandelbaar).

Chaucer, de oxford english word reference, vertelt ons, gebruikte cool om iemands geest af te beelden, shakespeare om uit te drukken: “meer dan coole uitleg op elk moment begrijpt het.

“. Hoe het ook zij, beginnend rond de jaren dertig, begon cool in het amerikaanse engels te verschijnen als een ongelooflijk ontspannen articulatie om zoiets als ‘sterk geweldig’ te betekenen.

Dit gebruik herkende ook de spreker en benadrukte hun appartement van standaardcultuur.

Wat Betekent Het Dat Iets Cools?

Als er iets cool voor je is, vind je het erg leuk. Ik geloofde niet dat molair in het woordenboek was (in feite de editie van 1994 van het woordenboek van María Moliner pakt het niet op) maar ja, de SAR neemt het op als spreektaal, wat betekent: “Zoals, als aangenaam of geweldig . “

Waarom Zeg Je Cool?

De RAE beschouwt “mola” als een werkwoord, dus de uitdrukking “als mola” of “cool me” komt afgeleid van zijn vervoeging en zou betekenen: “zoals ik leuk” en “zoals”, het woord wortel “cool” zijn.

Wat Bedoelen Ze Als Ze Cool Zeggen?

De RAE beschouwt “mola” als een werkwoord, dus de uitdrukking “als mola” of “cool me” komt afgeleid van zijn vervoeging en zou betekenen: “zoals ik leuk” en “zoals”, het woord wortel “cool” zijn.

Hoe Is Het Oorsprong?

Hij nam het van de Griekse μύλη (myle = molaire steen). Deze woorden zijn gerelateerd aan een Indo -Europese wortel *mel (slijpen, verfijnen) die ons immolair en Majadero gaf.

Wat Betekent Het In Spanje?

Zoals, wees aangenaam of geweldig. Van lat.

Wat Betekent Het Dat Er Iets Kiezen?

Gusttar, resultaat om het verbazingwekkende te behagen.

Hoe Mola Spanje?

Het is een alternatieve manier naar de Taco “Hosts!”, Die dezelfde betekenis heeft en dat, in het geluid, lijkt op “oesters!”. De naam van de winkel komt uit de uitdrukking “Jo, hoe cool!”.

Wat Betekenen De Spanjaarden Als Ze Cool Zeggen?

intr. Coloq. Zoals, wees aangenaam of geweldig.

Wat Betekent Het Zo Cool In Spanje?

Zoals, wees aangenaam of geweldig. Van lat.

Wat Is De Betekenis Van De Naam Van Guatemala?

GUATEMALA. Documenten beweren dat de naam van Guatemala al in 1524 met die spelling verscheen, volgens een onderzoek van de krantenpers Libre in Guatemala. Het is afgeleid van het woord quauhtemallan uit de nahualt -taal en is de naam waarmee de inheemse bevolking het Cakchique -grondgebied noemde.

Leave a Comment

Your email address will not be published.