Op Welke Schoenen Kunnen De Crêpe Bescherming Worden Gebruikt?

op welke schoenen kunnen de crêpe bescherming worden gebruikt? – hydrofobe geluiden precies zoals wat het is. we geven je schoenen een vloeiende angst. de hydrofobe hindering stort de meeste vloeistoffen af ​​zodat ze niet doorkruisen.

Ze drijven gewoon op de verdedigende laag die strak hangt om ze op te ruimen. Ervan uitgaande dat je je trappen consequent draagt, moet je gewoon om de 3 per maand opnieuw toepassen.

Douchen van een afstand van 20 cm en evenveel aanbrengen – dompel je schoenen niet op of dompel je niet onder en je zult geweldig zijn.

Houd aan de richtlijnen!. De douche belemmert de materialen niet in welke hoedanigheid dan ook, dus ja; je trappen mogen ontspannen.

Inderdaad, terwijl hij shake gebruikt, het blik goed en spatten subtiel op een afstand van 20 cm. Als het niet te veel problemen is, merk dan op dat kalfsleer vanaf nu waterdicht is, dus de impact is te verwaarlozen.

Dit gebeurt door overdompeling. Bij de kans dat je overdreven in de buurt van je koeienhuid tennisschoenen spat, zie je misschien een witte film op een oppervlakkig niveau.

Kalfsleer is allesbehalve een ademend materiaal, dus de plons kan er niet in infiltreren die de ontwikkeling veroorzaakt.

Ervan uitgaande dat u in alle actualiteit deze fout maakt, probeer deze niet met water weg te wassen, omdat crep -beveiliging wordt gemaakt om uw tennisschoenen tegen vloeistof te beschermen.

Doucher, douche weer op het koeienhuid totdat het nat is. Hoewel het nat is, zal het zich verbinden met de droge laag.

Eindelijk focus op alles met microvezelstof om het in te werken, uw schoenen te beschermen en eventuele afdrukken te elimineren.

Waar Kun Je Crep -Bescherming Op Gebruiken?

Als je je afvraagt ​​aan welke materialen de spray -werk van het CREP beschermt, hebben we ervoor gezorgd dat het delicate materialen zoals suede, nubuck, canvas, mesh en primeknit omvat. Onze speciale formule zorgt ervoor dat uw sneakers vloeistoffen en vlekken afstoten, waardoor de ultieme barrière tegen vuil ontstaat. Vuil is klaar!

Kun Je Crep -Bescherming Op Adidas Gebruiken?

Of het nu gaat om de beste methode om een ​​paar schoenen te reinigen of gewoon de wereld van trainers, de CREP BESCHERKTE COMMERING CREMMER is aanwezig om te helpen bij de behoeften van Adidas -maker.

Werkt Crep Protect Aan Ugg’s?

Crepe Protect Spray werkt goed op lederen schoenen, Ugg -laarzen, bestelwagens, suède laarzen, sneakers, Timberlands en faux leer. De nanotechnologie -ingrediënten in de spray helpen om te voorkomen dat vuil in de stof van je schoenen wordt geabsorbeerd. Hiermee kunt u ze gewoon schoonvegen als ze vies worden.

Kun Je Crep -Bescherming Gebruiken Om Schoon Te Maken?

Laten we zonder verdere vertraging eens kijken hoe we CREP -beschermspray kunnen gebruiken. Nu, voordat de spray op uw schoenen wordt aangebracht, is het belangrijk om de schoen schoon te maken. Dit hoeft niet een volledige diepe reinigen te zijn, maar u moet overtollig vuil verwijderen dat op de schoen te zien is.

Kan Crep Bescherming Worden Gebruikt Op Suede?

Als je je afvraagt ​​aan welke materialen de spray -werk van het CREP beschermt, hebben we ervoor gezorgd dat het delicate materialen zoals suede, nubuck, canvas, mesh en primeknit omvat. Onze speciale formule zorgt ervoor dat uw sneakers vloeistoffen en vlekken afstoten, waardoor de ultieme barrière tegen vuil ontstaat. Vuil is klaar!

Wat Gebruik Je Om Je Ugg’s Te Beschermen?

Ugg schapenvachtbeschermer

 1. Bescherm uw laarzen en voorkom vlekken door ze te behandelen met ugg schapenvachtreiniger en conditioner. Voordat u voor het eerst draagt.
 2. Buiten zijn of in een goed geventileerd gebied.
 3. Laat laarzen op natuurlijke wijze minimaal 24 uur drogen in een koele, geventileerde ruimte.
 4. Kun Je Uggs Beschermen?

  Ugg Sheepskin Protector Bescherm uw laarzen en voorkoming van kleuring door ze te behandelen met UGG Sheepskin Cleaner & Conditioner. Voordat u voor het eerst draagt. Voor de beste resultaten moeten laarzen schoon en droog zijn voordat ze worden aangebracht. 2.

  Kan Ik Crep -Bescherming Gebruiken Om Suede Schoon Te Maken?

  Kan ik CREP -beschermingsdoekjes gebruiken op Suede en Nubuck? Dat kan, maar alleen voorzichtig en op niet-geavanceerde vlekken. Als de vlek te diep is, kan het gebruik van de doekjes te hard het materiaal beïnvloeden.

  Hoe Vaak Kunt U Crep -Bescherming Gebruiken?

  Plaats de spray om de 4 weken opnieuw als u uw schoenen regelmatig draagt. De spray duurt maximaal 4 weken als je de schoenen elke dag draagt. Als je je schoenen spuit en ze een maand in een garderobe laat, hebben ze nog steeds nog 4 weken slijtage erin.

  Hoe Reinig Je Het Crep -Doek?

  Handwashing is de veiligste manier om crêpe te wassen. Als u liever machine uw kledingstuk was, draai je het kledingstuk binnenstebuiten, plaats het in een mesh -wasszak en selecteer je vervolgens delicate cyclus, koud water en lage spin. Wanneer u klaar bent met het wassen van uw kledingstuk, drukt u het water voorzichtig uit het kledingstuk.

  Verstort Crep Chere Mene?

  Hoe lang duurt de bescherming? Deze barrière duurt maximaal 6 maanden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.