Moet Ik Flixbus Ticket Afdrukken?

moet ik flixbus -ticket afdrukken? – wanneer u uw favoriete afbetalingsstrategie hebt gekozen, wilt u echt de verwachte gegevens insluiten en “nu betalen” insluiten.

Deze boekingsbevestiging wordt ingevuld als uw ticket. Toon het vriendelijk aan de transportbestuurder zorgvuldig of in gedrukte structuur.

Deze vervoerovereenkomsten zijn van toepassing op het vervoer van reizigers op de flixbus inc.

, hierna genaamd flixbus, significante afstandstransportorganisatie. 1. 1 de ritten op het significante afstandsvervoernetwerk van flixbus worden door de bijbehorende transporthangers als flixbus bewerkt:.

De gegevens waarin medeplichtige de specifieke lijn werkt als flixbus is te vinden tijdens het boekingssysteem en op de boekingsbevestiging.

1. 2 er is een kwalificatie aan het vervoer dat een overeenkomst van vervoer is geplaatst.

1. 3 in het geval dat de transporters participatie -medeplichtigen zijn, zijn alleen hun unieke algemene bedrijfsstaten en unieke staten van toepassing van toepassing.

Deze kunnen worden beoordeeld op de sites van de samenwerkingsmedewerkers.

Wat Als Ik Mijn Flixbus Mis?

Als uw boeking een verbindingsbus omvat, garandeert Flixbus dat u op uw bestemming aankomt. Als u uw verbindingsbus mist vanwege een vertraging op uw eerste etappe, boeken we u gratis naar de volgende beschikbare verbinding. U wordt hierover op de hoogte gebracht door sms of per e-mail.

Mag Je Bagage Op Flixbus?

FLIXBUS BAGAGE -beleid: kan ik bagage meenemen op Flixbus? Volgens Flixbus Bagage Toelage omvat het ticket het gratis transport van: één handbagage met maximale afmetingen van 42 x 30 x 18 cm en een maximaal gewicht van 7 kg.

Kun Je Met Een Koffer In Een Bus Stappen?

Met de meeste bussen kunt u handbagage naar de bus brengen, maar vanwege de beperkte ruimte kunt u misschien niet dezelfde grootte van een koffer meenemen als u gewend bent wanneer u per vliegtuig reist, dus zorg ervoor dat u een kleinere tas voor uw waardevolle spullen.

Kan Ik Flixbus Vertrouwen?

Dus, om dingen samen te vatten, als het gaat om transport rond Europa, is Flixbus de goedkoopste optie die ook de meest betrouwbare is. Over het algemeen zijn de bussen schoon, ze hebben meestal wifi, ze vertrekken af ​​van populaire busterminals, en ze zijn de tijden als geadverteerd.

Kan Ik Een Terugbetaling Krijgen Als Ik Mijn Flixbus Mis?

Na aftrek van de annuleringskosten zal Flixbus een voucher genereren voor het resterende bedrag. U kunt die voucher vervolgens gebruiken om uw geld te claimen. De voucher is slechts 12 maanden geldig.

Kan Ik De Tijd Flixbus Veranderen?

U kunt de naam van de passagiers, het telefoonnummer en de aankomst-/aankomsttijd of plaats (zolang het in dezelfde stad) wijzigen door mijn boeking te beheren. U kunt ook wijzigingen aanbrengen in de passagiersnaam. Dit is meestal gratis.

Kun Je Naar Het Toilet Gaan In De Flixbus?

Ben je nog een paar minuten over je stop? Geen reden om nerveus te worden! Er is een toilet voor een noodgeval aan boord van al onze Flixbuses.

Is De Flixbus Veilig?

De lange -afdelingsbus is het veiligste vervoermiddel op straat. Volgens het Federal Statistical Office is de bus de veiligste manier om te reizen in transport met een lange afstand. Dus met Flixbus kom je zeker bij je doel.

Wordt Flixbus Vaak Vertraagd?

Elke tiende trein heeft een vertraging voor passagiers: als u minstens een uur te laat bent, ontvangt u een kwart van het tarief op aanvraag, van twee uur half. Flixbus kan het tarief vergoeden als het vertrek meer dan twee uur wordt vertraagd.

Hoe Goed Is Flixtrain?

Dubieus bedrijf laat passagiers achter! Mijn bewijs werd niet in overweging genomen. Ik zal Flixtrain nooit meer gebruiken en vervolgens liever met DB rijden – in een dergelijk geval kunt u op zijn minst de volgende trein nemen. Ik zal iedereen van Flixtrain adviseren!

Leave a Comment

Your email address will not be published.