Migreren Van Vogels Migreren?

migreren van vogels migreren? – wat moet een hete vogel in een grote stad doen om koel te blijven? ze kunnen de koeling u2014 niet inschakelen, maar ze kunnen onze eigen exploiteren.

Ruddy confronteerde tortelduifjes in phoenix, arizona, groeperen tot koelopeningen in meer opmerkelijke cijfers naarmate de temperaturen toenemen, volgens een overzicht gedistribueerd voor de huidige week in wetenschapsbrieven.

De fantasierijke transformatie van de vogels naar de buitensporige zomers van phoenix is ​​de meest recente illustratie van hoe vogels en natuurlijke leven hun manier van zich veranderen om koel te blijven in de intensiteit, en zal waarschijnlijk essentieeler blijken te zijn, omdat omgevingsverandering een algemeen warm gebied veel maakt.

Meer sissen. Phoenix’s tortelduifjes hebben een innovatieve methode opgelost om de woestijnwarmte te verslaan. Sinds ze in de stad kwamen opdagen, is het wetenschapsgebouw van arizona express college een solide plek geworden om ze te zien.

Gedurende het midden van het jaar roken de briljante vogels dicht bij de koelopeningen van de structuur, die duidelijk de koele lucht uitbuiten u2014, maar niemand had op enig moment officieel geconcentreerd op de manier van zich gedragen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.