Kunnen We Null Invoegen In De Sql Server Van Een Buitenlandse Sleutelkolom?

kunnen we null invoegen in de sql server van een buitenlandse sleutelkolom? – zoals duidelijk kan zijn, is er een onbekende sleutel voor cityid, branchid. de kwestie die ik heb is, bij de kans dat een klant zijn stad niet binnenkomt (hij kan niet kiezen voor dit veld niet verplicht, dan zou de cityid op dat moment duidelijk zijn en wanneer ik probeer in te sluiten deze waarde in de customermaster -tabel, ik krijg deze blunder zeggen.

De toevoegingsarticulatie botste met de onbekende sleutelbeperking “fk_cdcityid_cityid”. De stelling gebeurde in de gegevensset “testdatabase”, tabel “dbo.

Citymaster”. Daarom wil ik een methode weten om dit te ontwijken. Ik weet of een opmerkelijk of een essentieel sleutelsegment een onbekende sleutel wordt genoemd, het kan niet ongeldig zijn.

Wat echter over de tijden kan worden gezegd, wanneer ik heb ingesteld.

Leave a Comment

Your email address will not be published.