Kun Je Vloeistof Coole Gpu?

kun je vloeistof coole gpu? – het probleem met aangepaste vloeistofkoeling is dat het niet eenvoudig noch bescheiden is. a {{#url}} ek-brand {{/url}} {{^url}} ek-brand {{/url}} gpu water square kan ongetwijfeld meer dan 100 dollar u2014 kosten en dat doet de taken uit, het heuken, de taken, het verstoppen, sifon, radiator of levering die u ook nodig hebt.

Uiteindelijk kan aangepaste vloeistofkoelen een videokaart dus veel of meer kosten dan de videokaart zelf, afhankelijk van uw keuzes.

Deze maingear epic power maakt gebruik van vloeistofkoeling om zijn vier gpu’s kalm en koel te houden. Dat koelraamwerk is bovendien een geweldig in delen.

Er is echter een eenvoudige methode om voor dat probleem te zorgen: water. Oké, het is eigenlijk “vloeiend”, omdat het regelmatig een vloeibare katalysator is, zoals substantie, maar in de toespraak van onze tijd is het waterkoeling.

Liefhebbers zijn al lang afhankelijk geweest van aangepaste koelregelingen om videokaart commotie tot het minst te houden.

De huidige elite -presentatie gpu’s kan een paar keer de intensiteit van een computerchip van zeer goede kwaliteit uitbrengen.

Dat converteert normaal gesproken in voldoende fan -roep om je knonk te maken tijdens het gamen. (voorbereid op een update? bekijk onze masteraudits op de {{#url}} beste ontwerpen kaarten {{/url}} {{^url}} beste illustraties kaarten {{/url}} om je volgende gpu te kiezen.

).

Leave a Comment

Your email address will not be published.