Kun Je Tegen Lillie Vechten In Ultra Moon?

kun je tegen lillie vechten in ultra moon? – lillie (japans: u30au30fcu30au30a8 lilie) is een persoon gepresenteerd in poku00e9mon sun and moon. in poku00e9mon sun, moon, ultra sun en ultra moon vult ze in als een van de partners van het spelerskarakter en voyaging collega’s over de spanwijdte van het spel.

Lillie wordt voor het eerst ontdekt als een geheime jongedame die van vitaal belang is voor de plot van poku00e9mon sun and moon.

Ze helpt, en wordt getoond om met leraar kukui te wonen om individuele redenen. Ze veracht poku00e9mon -gevechten zoals ze kon doen zonder poku00e9mon te zien raakten gewond, maar houdt ervan om door te nemen.

Komt Lillie Terug In Ultra Sun En Ultra Moon?

Ze voegt zich uiteindelijk weer bij de speler aan het einde van het spel, en haar acties daar helpen het verhaal te sturen naar zijn opwindende climax. Lillie stelt uitdrukkelijk dat ze geen Pokémon -trainer is.

Waar Is Lillie Nadat Je Het Spel Hebt Verslagen?

Nadat de speler Kahuna Hala verslaat, gaat ze naar het eiland Akala naast de speler en Hau. Tijdens de reis van de speler en Hau op het eiland Akala verblijft Lillie meestal in het Tide Song Hotel in Hehea City, blijkbaar om daar iemand te ontmoeten, en ook uit angst voor Team Skull, die ze op de loer in het gebied zag.

Krijgt Lillie Lunala?

Het feit dat Lillie eindelijk bij een Lunala wordt, is erg gezond, en het is nog meer gemaakt omdat haar Sync Pair -verhaal verklaart dat Lillie’s kosmog haar is gegeven door de trainer met wie ze Nebby heeft toevertrouwd.

Is Lillie Een Ultra Beest?

De Pokémon -website beschrijft het als constant veranderende vorm en dat zijn bewegingen lijken op die van een klein meisje. Een voorlopige, gemeenschappelijke theorie die nu aan de gang is, is dat Lillie, die werd onthuld in de eerste zon- en maantrailer eigenlijk UB-01 is.

Is Lillie In Pokémon Ultra Sun And Moon?

Lillie (Japans: リーリエ Lilie) is een personage geïntroduceerd in Pokémon Sun and Moon. In Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun en Ultra Moon dient ze als een van de bondgenoten van het spelers en reisgenoten in de loop van het spel.

Met Wie Komt Lillie Terecht?

Met de kracht van hun nieuw gewonnen Pikashunium Z gebruikten Ash en Pikachu een krachtige Thunderbolt van 10.000.000 volt die Nihilego versloeg, waardoor Lusamine in het proces werd vrijgemaakt. Daarna verzoende Lillie zich eindelijk met Lusamine en nam haar mee terug naar hun wereld met de anderen.

Keert Lillie Terug?

Ze voegt zich uiteindelijk weer bij de speler aan het einde van het spel, en haar acties daar helpen het verhaal te sturen naar zijn opwindende climax. Lillie stelt uitdrukkelijk dat ze geen Pokémon -trainer is.

Is Lillie Verliefd Op De Speler?

Lillie is een ondersteunende hoofdrolspeler en mogelijke liefdesinteresse voor het spelerpersonage in Pokemon: Sun & Moon.

Keert Lillie Terug Naar Alola?

Ze voegt zich uiteindelijk weer bij de speler aan het einde van het spel, en haar acties daar helpen het verhaal te sturen naar zijn opwindende climax. Lillie stelt uitdrukkelijk dat ze geen Pokémon -trainer is.

Waarom Lijkt Lillie Op Nihilego?

Uiteindelijk kwam ze de Nihilego tegen, die haar vervolgens liep met hun aparte gif. Dit zorgde ervoor dat Lusamine geobsedeerd was door Nihilego, die er nog meer van hield dan haar eigen kinderen, tot het punt dat ze haar eigen dochter Lillie -jurk maakte om op Nihilego te lijken.

Wat Is Er Met Lillie Gebeurd In Pokemon Sun And Moon?

Pokémon Sun en Moon onthulden dat Lillie op weg was naar de regio Kanto om een ​​Pokémon -trainer te worden nadat hij was geïnspireerd door de reis van je speler. Lillie zou zowel zichzelf als haar moeder bewijzen dat ze trainer kon worden in plaats van alleen de reisgenoot te zijn die we haar kennen als.

Op Wie Is Lillie Verliefd?

Hij, zijn Pokémon’s en haar broer, Gladion hielpen haar haar angsten te overwinnen om Pokémon’s aan te raken. Lillie’s hints van haar romantische gevoelens voor Ash zijn wanneer ze bloost over Ash’s lof van haar, toont bezorgdheid over zijn veiligheid, glimlachen en giechelt wanneer Ash een grappige foto toont en ontzag is met zijn vechtvaardigheden.

Op Wie Is Gladion Verliefd?

Volgens een Poké -probleemsegment later in de anime is Mimo verliefd op Gladion.

Leave a Comment

Your email address will not be published.