Kun Je Tape Gebruiken Om Te Wassen?

kun je tape gebruiken om te wassen? – de meeste dames zouden zich niet enigszins maken van een borstwildernis om in te knuffelen. sommigen zouden bovendien geen bossige rug zorgen, terwijl anderen worden uitgeschakeld, ervan uitgaande dat je een gorilla lijkt te zijn.

Dus het onderzoek is kan pijp op enig moment tape worden gebruikt om een ​​man van zijn ongewenste primaatdekking te bevrijden?.

Het gebruik van pijptape om borsttape of rughaar te elimineren, is bovendien uitzonderlijk ondraaglijk. Waxen is zonder twijfel de meest ideale manier om lichaamshaar te elimineren.

Je kunt een paar ongelooflijke waxpakketten thuis krijgen en ervan uitgaan dat je onze aanbeveling nodig hebt, dat zeker doet in tegenstelling tot het perspectief van macgyver.

Ervan uitgaande dat u eist dat u het met pijpband controleert, zorgt u ervoor dat u begint met een klein gebied – lijk niet op deze kerel en plak uw hele lichaam op.

Tegen het einde van de dag is de beslissing van jou, en vrijwel zeker, ervan uitgaande dat je psyche vastbesloten is om op die pijptape te plakken en te proberen de laag te elimineren die het leven van de aarde geeft die je voorziet, dan zal niets je stoppen.

Wat Kan Ik Gebruiken Als Geïmproviseerde Wax Strips?

Als je de stevigste en meest verbazingwekkende waxstrips wilt die je ooit zult vinden, zoek dan niet verder dan het weggegooide tijdschrift van vorige maand. Ik scheur de voor- en achterkant af van een tijdschrift- het glanzende, dikke deel is waar je naar op zoek bent- en snijd of snijd ze in strips. Het is zo ongecompliceerd als dat.

Kun Je Tape Gebruiken Om Je Benen Te Waxen?

Als u strips gebruikt, verwarmt u eenvoudig de strips tussen uw handen en breng u aan op uw benen en drukt u in de groeirichting. 4. Wacht voor harde was tot het droogt (maar is nog steeds zacht). U hoeft niet te wachten tot stripwas drogen, maar hetzelfde advies is van toepassing op beide: “Trek tegen de haargroei.”

Kun Je Je Bovenlip Waxen Met Waxstrips?

Oké, het is Showtime! Onze zachte gelwas is klaar voor gebruik). Plaats een strook aan één kant van uw bovenlip, volgens de hoek van uw liplijn. Wrijf de strip stevig van uw middellijn naar uw wang. Wanneer je het haar grondig in de strip hebt gemasseerd, ben je klaar om te gaan.

Kunnen We Haar Uit Tape Verwijderen?

Zodra u uw eerste rij hebt, begint u met het spuiten van elk tapetabblad. U kunt vrij gul zijn met de hoeveelheid tape in de spray van de bindingsverwijderaar die u gebruikt. Deze spray is een speciaal geformuleerde oplossing specifiek voor onze tape in haar die het tabblad Lijmband smeert en ervoor zorgt dat het zich van uw haar losmaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.