Kun Je Samenwerken Aan Een Prezi?

kun je samenwerken aan een prezi? – aangezien prezi een webgebaseerd instrument is, is het niet moeilijk om samen te werken aan uw introducties.

U kunt verschillende klanten verwelkomen om uw prezis weg te chiperen, of u kunt substantie van andere prezis in uw eigen dupliceren.

U kunt anderen verwelkomen om uw prezi aan te pakken. Maximaal 10 personen kunnen onmiddellijk een prezi wegchippen en alle klanten moeten worden aangemeld bij een prezi -account.

3. Voer in het openbare vak toevoegen het e -mailadres in van de persoon die u verwelkomt. 4. Selecteer manager in de vervolgkeuzelijst dicht bij hun e -mailadres en klik vervolgens op toevoegen.

5. Een e -mail wordt verzonden van de persoon die u hebt verwelkomd. Op het moment dat ze op de verbinding klikken, worden ze direct naar de prezi -supervisor gebracht.

Merk op dat ze zich moeten aanmelden of meedoen aan prezi voordat ze kunnen beginnen met chipping bij de prezi.

6. Rehash voor elk individu dat u moet verwelkomen om de prezi te wijzigen. Klik op het punt als u klaar bent, op de x rechtsboven in het aanbodvenster.

Wanneer verschillende klanten een soortgelijke prezi wegchippen, bent u over het algemeen klaar om elkaars symbolen te zien, het is momenteel omgaan om de regio elke klant te laten zien.

Wanneer een wijziging wordt aangebracht, zullen alle klanten deze eigenlijk snel willen zien. Om meer gedetailleerd te vinden waar een enkelvoudige client aan werkt, klikt u op hun symbool en kies vervolgens zoom op positie.

Je kunt een overzicht zien van wie er nog meer aan de prezi in de zijbalk aan de rechterkant van het scherm werkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.