Kun Je Podge Echte Pompoenen Mod?

kun je podge echte pompoenen mod? – deze doe-het-zelf mod podge-pompoenen zijn echt de eenvoudigste, schattigste val die iedereen kan doen.

U kunt de video-educatieve oefening waarnemen die is opgeslagen op mijn instagram-functies door hier te klikken (doe-het-zelf pompoenen).

We zijn een paar eenvoudige pompoenen opspringen die ik van vorig jaar beschikbaar heb – en ze naar een ander niveau brengen!.

Je kunt dit op zulke talloze manieren aanpassen en het is zo leuk. Zoals, ik had waarschijnlijk de beste tijd die ik al een tijdje heb gedaan, het is zo innovatief.

Ga fris en overweeg hoe u de variëteitsplot of de afdruk in uw huis kunt meenemen voor de herfst!.

Dus voor deze doe-het-zelf mod podge pumpkins heb ik een paar fundamentele witte neppompoenen gehaald-dit zijn plastic.

Ontvoer de bovenste laag van de basislaag om een ​​eenzaam handvat servet te maken, ik ga met een paar verschillende prints servetten.

Dus deze huidige tijd is je kans om bubbels te krijgen!. De – stem de pompkins – die, deze zijn ongelooflijk op grond van het terrein dat de stengel gewoon weghaalt! wat meer is, je moet ze tegen het einde terug toevoegen, dus de manier waarop ongelooflijk dat is?.

Kan Ik Een Echte Pompoen Decoupage?

U hebt de optie om stof, tissuepapier, plakboekpapier te gebruiken (zoals hier te zien) of servetten. Als je het rond een pompoen kunt vormen … kun je het decoupage!

Hoe Verzegelt U Geverfde Pompoenen?

Berijd uw geschilderde ontwerp door uw pompoenen te spuiten met een laag heldere ambachtelijke sealer. Deze coating beschermt het oppervlak van de pompoen tegen de elementen, vooral als uw kalebassen buiten worden weergegeven. Laat de sealer volledig drogen.

Hoe Mod Mod Podge Pumpkin Bladeren?

Breng blad aan. Druk op met uw vingers of gebruik de Mod Podge -applicator. Tel op 10 en houd specifiek gebieden ingedrukt die zich niet automatisch houden. Borstel vervolgens op meer mod podge om het blad glad te maken tot de pompoen.

Hoe Decoupeer Je Een Pompoen Met Bladeren?

Routebeschrijving:

 1. Trek de stof weg om plastic stekels los te maken en stekels weg te nemen en stekels los te maken. Borstel decoupage lijm op een gebied van pompoen iets groter dan een blad. Breng lijm aan op de achterkant van het blad.
 2. Coat bovenaan het blad met decoupage lijm. Blijf bladeren aan de pompoen plakken totdat het ontwerp is voltooid.
 3. Kun Je Podge Een Echte Pompoen Modgeren?

  Moet je echt of nep gebruiken bij het maken van mod podge pumpkins? Het is iets dat mensen zich altijd afvragen en goed nieuws. . . Het antwoord is dat je beide kunt gebruiken! Het maakt niet uit of u een echte pompoen of een neppompoen gebruikt. Beide zullen werken.

  Zal Modge Een Pompoen Afzeggen?

  Zodra je de pompoen hebt bedekt met Mod Podge en plakboekpapier, ben je klaar om het glad te maken. Ik ging er goed omheen met mijn vingers die het met mod podge bedekte papier naar beneden duwden. Omdat het nat is van de Mod Podge, is het vrij eenvoudig om het glad te maken om zich rond de pompoen te vormen.

  Hoe Laat Je Verf Op Een Pompoen Blijven?

  Berijd uw geschilderde ontwerp door uw pompoenen te spuiten met een laag heldere ambachtelijke sealer. Deze coating beschermt het oppervlak van de pompoen tegen de elementen, vooral als uw kalebassen buiten worden weergegeven. Laat de sealer volledig drogen.

  Zal Haarspray Een Geschilderde Pompoen Afdichten?

  Vijf: eenmaal blij met het ontwerp, spuit het ontwerp met een dunne laag aerosolhaarlak op ongeveer 10 centimeter afstand van de pompoen. Spuiten met aerosolhaarspray helpt de verf afdichten, waardoor het beter bestand is tegen vlekken. Het zal de pompoen niet water geven.

  Kun Je Mod Podge Gebruiken Op Geschilderde Pompoenen?

  Er is iets te zeggen voor het kopen van een faux pompoen in de ambachtswinkel en er iets unieks mee doen. Verf is daar een groot deel van, maar Mod Podge is ook. Ik gebruik het altijd om mijn creaties te verzegelen. Natuurlijk kunt u ook elk van deze pompoenschilderingsideeën gebruiken voor echte pompoenen.

  Wast Acryl Paint Pumpkin Af?

  Thomas stemt ermee in en beveelt acrylverf aan in plaats van op olie gebaseerd bij het schilderen van pompoenen. “Het is snel drogen, gemakkelijk te gebruiken en opruimen is een fluitje van een cent”, zegt ze. “Omdat acryl op waterbasis is, als je het verprutst, kun je het afvegen met een doek en opnieuw beginnen!

  Kun Je Mod Podge Op Bladeren Gebruiken?

  En ja, iets over Mod Podge voorkomt dat de bladeren veranderen en afbrokkelen en behouden ze precies zoals ze zijn.

  Kun Je Pompoenen Afdichten Met Mod Podge?

  Er is iets te zeggen voor het kopen van een faux pompoen in de ambachtswinkel en er iets unieks mee doen. Verf is daar een groot deel van, maar Mod Podge is ook. Ik gebruik het altijd om mijn creaties te verzegelen.

  Kun Je Bladeren Decoupage -Bladeren Decoupage Decoupage Decouperen?

  De bladeren zijn niet zo dun als papier of servetten (die vaak gebruikte decoupage -items zijn) maar de bladeren werken nog steeds goed. Als u grote bladeren gebruikt die een beetje dikker kunnen zijn, moet u geduldig zijn en de bladeren ingedrukt houden totdat de Mod Podge zich hecht.

  Kun Je Een Echte Pompoen Decoupage?

  U hebt de optie om stof, tissuepapier, plakboekpapier te gebruiken (zoals hier te zien) of servetten. Als je het rond een pompoen kunt vormen … kun je het decoupage! Ben je nieuw in Mod Podge Crafts?

  Hoe Maak Je Een Overdekte Pompoen?

  Richtingen:

  1. Verwijder de bovenste stengel.
  2. Snijd stof in 36 strips die 1 “x11” zijn
  3. Trim beide uiteinden van de stof in een hoek. >
  4. Start de lagen van de stoffen strips op pompoen door mod podge op de pompoen te plaatsen, voeg vervolgens de stoffenstrook toe en mod vervolgens over de bovenkant van de stof.
  5. Blijf lagen rond de pompoen totdat het bedekt is. << /li>

   Helpt Mod Podge Pompoenen Te Behouden?

   Als ze de normale pompoenen zijn, snijd ze dan en plaats ze op de trappen die naar je veranda leiden of plaats ze bij de voordeur. Je kunt ook de bovenste helft van een pompoen bedekken met een mod-podge en watermengsel en vervolgens in een grote kom glitter dompelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.