Kun Je Plasti Een Hele Auto Dompelen?

kun je plasti een hele auto dompelen? – het schilderen van uw voertuig is misschien de duidelijkste methode om de toon te veranderen, maar het is niet de belangrijkste manier.

Keuzes zoals een vinylfolie en plasti-dompel geven eigenaren een meer eenvoudige en minder langdurige methode om hun voertuig opnieuw te doen.

Hoewel ik een paar voertuigen heb geschilderd, had ik een keuze nodig die eenvoudiger was om toe te passen en eenvoudiger om bij te houden, maar ik had geen idee dat het zo natuurlijk was om mijn eigen voertuig te plasti.

Het is gemakkelijk tot het punt dat bijna iedereen het thuis kan doen. Ik heb talloze voertuigen opgesteld voor een volledige verf en de interactie is in elk geval vervelend.

In plaats van het oppervlak langs te schuren zoals je zou doen met verf, elimineer je in feite plastic afwerking en pakkingen en alles wat je liever niet afluugt met tape.

Was het voertuig in wezen met een reinigingsmiddel dat alle oliën en wassen zou elimineren, vergelijkbaar met schotelreiniger, en veeg het oppervlak af met een degreaser om aanhoudende wassen te elimineren die de plasti -daling van het plakken zou kunnen voorkomen.

Hoeveel Plasti -Dipblikjes Voor Een Hele Auto?

We raden aan om niet meer dan 20 blikken Plasti Dip voor dekking te gebruiken als het wordt gespoten in spray-keren en u bent van plan de hele auto te bedekken. Kleinere auto’s nemen elk 14-16 blikjes, maar u kunt problemen hebben als er restjes zijn. Word extra omdat dit uw kilometerstand vermindert.

Hoe Lang Duurt Plasti Dip Op Uw Auto?

Samenvattend, Plasti Dip is een spuitbaar rubber dat u kunt gebruiken om de kleur van uw wielen of uw auto te wijzigen. Het zal ongeveer drie jaar duren wanneer correct wordt toegepast en correct wordt onderhouden.

Dompelt Plasti Een Auto De Moeite Waard?

Het komt erop neer dat, tenzij u van plan bent om de auto in te voeren in automatische shows die 100% zijn gebaseerd op cosmetisch uiterlijk, er geen echte reden is om geen plasti-dip te proberen. Het absolute worst case scenario is dat je het absoluut haat en een “standaard” automotive verfbeurt wilt krijgen.

Is Het Een Goed Idee Om Je Auto Te Plasti In Te Dopen?

Plasti Dip is een rubberen coating die de verf van uw auto kan beschermen tegen puin, wervelingen en UV -straalschade, en het is ook een geweldige optie om de kleur van uw auto te veranderen zonder opnieuw te schilderen.

Hoe Moeilijk Is Het Om Een ​​Auto Te Dopen?

Gerelateerd: wat is keramische coating en moet u het voor uw auto krijgen? Over het algemeen was het aanbrengen van de Plasti -dip op mijn auto een ongelooflijk eenvoudig proces. Hoewel het thuis zou kunnen intimerend zijn, was het proces ongelooflijk eenvoudig om te doen en de resultaten bleken ongelooflijk.

Hoeveel Blikjes Van Plasti Dip Zijn Nodig Om Velgen Te Doen?

Dus, hoeveel Plasti Dip® heb ik nodig voor mijn velgen of mijn hele auto? 12 – 15 ″ velgen je hebt 3 blikken nodig. 16 – 18 ″ velgen je hebt 4 blikken nodig. 19 – 22 ″ velgen je hebt 5 blikken nodig.

Hoeveel Kan Men Van Plasti Dip -Dekking?

Plasti dip aerosolen; Bedek 0,5-1 m² per blik, afhankelijk van de kleurverandering en de gebruiker.

Is 4 Lagen Plasti Dip Voldoende?

Om te beginnen gingen we meteen naar de bron: Plasti Dip! En het bedrijf beveelt aan om altijd minimaal 5 lagen op te zetten. Volgens het bedrijf geven 5 lagen solide prestaties en maken het nog steeds gemakkelijk voor u om dingen te verwijderen.

Hoe Goed Houdt Plasti Dip Een Auto Op?

Zal Plasti Dip hit en racen volhouden? Plasti Dip kan de temperaturen tot 200 ° F weerstaan ​​en is bekend dat ze de hitte en misbruik die worden geproduceerd bij racen- of rallyauto -evenementen omgaan.

Dompelt Plasti Uw Auto De Moeite Waard?

Gelukkig kan Plasti Dip de beste vriend van je auto zijn tijdens zowel de winter als de zomer, omdat deze goed standhoudt in extreme hitte, evenals bestand tegen winter sneeuw, ijs, rennen en zelfs zout. Dit product is dus zeer gunstig voor het beschermen van de verf en velgen van uw auto tegen de harde realiteit van het rijden in de winter.

Komt Plasti Dip Gemakkelijk Uit?

Het product is uiterst eenvoudig te verwijderen … wanneer correct toegepast. Een gemeenschappelijke oorzaak van het verwijderen van moeilijkheden is te wijten aan het niet toepassen van niet voldoende lagen van het product of niet goed voorbereiden op het oppervlak voor de verf. We hebben gezien dat de coating nog steeds zal loskomen, het kan gewoon een heel moeilijk en vervelend proces zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.