Kun Je Led Stripverlichting Gebruiken Om Planten Te Laten Groeien?

kun je led -stripverlichting gebruiken om planten te laten groeien? – 24inch ontwikkel lichte aqua-farming planten levert binnenplanten met volledige afstand daglicht.

In de tussentijd hangt quickgrow “angular” lodging configuration af van elk licht van 24 w, zodat u meer lichten in een vergelijkbare ruimte kunt introduceren om meer ppfd te krijgen, die met succes de chlorofylmengsel en fotosynthese bevordert.

24-inch ontwikkel lichte aqua-farming planten met aluminium accommodatie geeft de spraakte warmteverstrooiing, waardoor een meer langdurige hulpduur van de drove-chips wordt gegarandeerd.

De 24w dreef chips met hoge schittering en rot met weinig licht, 6400k variƫteit temperatuur maakt het aangenaam.

Zou maximaal 8 lichten kunnen interfaces samen met verbindingsverbindingen door het uitbreidbare plan.

Het is redelijk voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld plantenrekken, plantententen, het ontwikkelen van kamers van aquacultuur, kwekerijen, enzovoort.

Fenomenale beslissingen voor bedrijfsproducenten en thuiskwekerijen. Dit gereviseerde ontwikkelde licht is bedoeld voor de producenten die een superieure uitvoering nodig hebben en praktische drep -lichten ontwikkelen.

Cultivators kunnen dit dreefvullicht gebruiken in ontwikkelen tent, ontwikkel kamer, kamer, kinderdagverblijf, verticaal cultiveren, aqua-farming, hydrocultuur, indoor cultiveren en meer plaatsen voor het ontwikkelen van verschillende binnenplanten.

Alle draadassociaties zijn scheidbaar, het houdt in dat je je eigen teeltverlichtingsraamwerk kunt doen met dit dreef gow-licht.

Talloze indoorproducenten willen erachter komen of ze dreeflichten kunnen betrekken als het ontwikkelen van lichten.

Ze denken dat er geen onderscheid is, omdat ze twee een merkbaar licht kunnen produceren. In elk geval kunnen we geen gebruikelijke dreef -lichten gebruiken als lichten ontwikkelen, omdat ze op een onverwachte manier zijn gemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.