Kun Je Hearst Castle Zien Zonder Een Rondleiding?

kun je hearst castle zien zonder een rondleiding? – hearst castleu00ae is belangrijk voor het california state parks framework en is beschikbaar voor general society for wisit.

De missie van de california state parks is om het welzijn, de motivatie en scholing van gasten te huisvesten en zijn belangrijke activa voor de huidige en mensen in de toekomst te beschermen.

Contact met meesterwerken en opmerkelijke componities van composities – binnen en buiten – is uitgesloten.

Om het plezier en het welzijn van gasten te garanderen en het behoud van de memorabele structuren, show-stoppers en tuinen te huisvesten, zijn de bijbehorende principes van toepassing:.

Individuele fotografie is binnen en buiten de structuren toegestaan ​​voor individueel genot. Standen zijn niet toegestaan, maar monopoden kunnen worden gebruikt.

Streak -fotografie is als het ware buiten toegestaan. Zakelijke fotografie of opname in hearst palace vereist een filmlicentie en de eerdere goedkeuring van de historische centrumchef.

In het licht van de hoeveelheid stappen en portieken zijn rijtuigen niet toegestaan ​​bij de bezoeken. Kidtransporter knapzakken en voorpakken zijn toegestaan.

Kun Je Hearst Castle Zien?

Seizoensgebonden rondleidingen in Hearst Castle die elk voorjaar en herfst aanbiedt, stelt deze tour bezoekers in staat om het historische herenhuis in Californië bij Twilight te bekijken. Gasten en personeel aankleden in de periode 1930 -kleding en dwaal het kasteel in als onderdeel van het Living History -programma. 75 minuten.

Hoe Lang Duurt Het Om Door Hearst Castle Te Gaan?

De door Hearst Castle geleide rondleidingen variëren van ongeveer 60 minuten tot 2 uur, en allemaal omvatten een bezoek aan het Neptune -zwembad, het Romeinse zwembad en de tijd om de tuinen te verkennen.

Is San Simeon De Moeite Waard Om Te Bezoeken?

Is San Simeon de moeite waard om te bezoeken? Absoluut ja! Als je gewoon op Highway 1 rijdt en je weet niet van San Simeon, mis je het misschien gewoon omdat het zo’n kleine plek is.

Kun Je De Nacht In Hearst Castle Blijven?

Je kunt niet overnachten in het kasteel van Hearst, maar je kunt bunkeren in Hearst’s Hacienda in de buurt van King City en het kleine stadje Jolon. Dat is een beetje een rit van het kasteel.

Kun Je De Buitenkant Van Hearst Castle Bezoeken?

Hoewel iedereen zegt dat je de cadeauwinkel alleen kunt verkennen zonder gekochte tour, mag je echter buiten het kasteel (inclusief de twee zwembaden) verkennen en zonder een gids. Je moet echter een tour kopen om een ​​stoel in de bus te krijgen die je op weg naar het kasteel brengt.

Bestaat Hearst Castle Nog Steeds?

Vandaag is Hearst Castle een museum dat openbaar is voor het publiek als een staatspark in Californië en geregistreerd als een nationaal historisch monument en California Historical Landmark. Casa Grande, geïnspireerd door de Kerk van Santa María La Mayor, Ronda, Spanje, vormt het middelpunt van het landgoed van Hearst.

Waarom Is Hurst Castle Gesloten?

Het 127 hectare grote landgoed van mediamagnaat William Randolph Hearst werd oorspronkelijk ontworpen door architect Julia Morgan meer dan 100 jaar geleden en is sinds maart 2020 gesloten als reactie op de uitbraak van Covid-19. De aantrekkingskracht bleef vervolgens gesloten nadat een storm in januari 2021 schade aan zijn toegangsweg veroorzaakte.

Hoe Lang Duurt Een Rondleiding Door Hearst Castle?

Hoeveel tijd moet ik toestaan ​​om te bezoeken – Hearst Castle. Met de busrit omhoog en terug, en de tournee van een uur zul je ongeveer twee uur in het kasteel doorbrengen. Als je ook de film in het bezoekerscentrum wilt bekijken, heb je nog ongeveer 45 minuten nodig.

Wat Is De Beste Tour Om Te Nemen In Hearst Castle?

Grand Rooms Tour – Deze 60 minuten durende tournee omvat alle grote sociale kamers van Casa Grande (het grootste huis in Hearst Castle), inclusief de assemblagekamer, eetkamer (refter), biljartkamer en privétheater. Dit is de meest populaire tournee en wordt aanbevolen voor eerste bezoekers.

Hoeveel Slaapkamers En Badkamers Zijn Er In Het Hearst Castle?

Hearst Castle bedekt 68.500 vierkante voet (6.360 vierkante meter) en bevat 115 kamers, waaronder 38 slaapkamers, meer dan 40 badkamers, een theater en een schoonheidssalon.

Is Cambria Ca De Moeite Waard Om Te Bezoeken?

Cambria is de moeite waard om te bezoeken voor zijn prachtige Moonstone Beach, Strandfront en Bluff Trails, Charming Main Street and Village, en lekker eten en drinken. Het ligt ook dicht bij het spectaculaire Hearst -kasteel en de rookery van de olifantenafdichting. Cambria Village is charmant!

Waar Staat San Simeon Om Bekend?

San Simeon is de thuisbasis van het wereldberoemde Hearst Castle, bekend om zijn torenhoge terrassen, pittoreske zwembaden, weelderige tuinen en weelderige kunstcollectie. In het nabijgelegen Cambria zijn wijnproeverijen, kunst en fantastische eetgelegenheden het gepraat van deze kustplaats.

Leave a Comment

Your email address will not be published.