Kun Je Aha En Bha Gebruiken?

kun je aha en bha gebruiken? – ze kunnen alarmerend klinken, maar zuren zijn gestegen om misschien de grootste trendy uitdrukking in het excellentiebedrijf de afgelopen jaren te worden.

“effectieve zuren zijn legendebevestigingen geworden in huidverzorging klinische kwaliteit vanwege hun aangetoonde vermogen om de huid te herstellen”, geeft dr.

Bibi maryam ghalaie te begrijpen. “fundamenteel gaan ze door als synthetische exfoliatoren, waardoor eindeloos dode huidcellen eindeloos dode huidcellen worden geslingerd om een ​​meer prachtig, soepeler uiterlijk te creëren.

Ze kunnen zeer nuttig zijn voor het behandelen van huiduitbraak, pigmentatie, scheve teint en voor het werken aan bijna verwaarloosbare verschillen en knikken.

“. “bha’s, als salicylcorrosief, infiltreren veel verder in poriën, waardoor de dode huidcellen en bliksem belemmerde uitlaten worden vrijgelaten.

Ze kunnen helpen scheidende puistjes en zits. Dit maakt ze geschikt voor slanke huid en huiduitbraak helikachtig corrosief heeft ook het verzachten van eigenschappen, dus het is de neiging om uitzonderlijk aantrekkelijk te zijn in het stilstaan ​​van verergerde en rode huid en het verlichten van de teint.

“personen met een afkeer van anti-bindende geneeskunde moeten wegblijven van salicylcorrosief omdat ze zich in vergelijkbare groep mengsels bevinden.

Om de kracht op uw huid te garanderen, stel ik voor een effectieve salicylcorrosief te gebruiken voor ergens rond de 2% sterkte.

“.

Kun Je Elke Dag Samen Aha En Bha Gebruiken?

“Het is inderdaad veilig om Ahas en Bhas samen te gebruiken. Ze richten zich op verschillende acties (zoals hierboven besproken), zodat ze verschillende voordelen hebben. In wezen verstoren BHA’s de verbindingen tussen dode cellen, terwijl AHA’s ervoor zorgen dat dode cellen zich losmaken en weglopen. Op deze manier kunnen ze heel goed samenwerken, synergetisch.

Kun Je ‘S Ochtends Bha Gebruiken En’ S Nachts Aha?

Zowel AHAS als BHA’s kunnen dag of nacht worden gebruikt. Sommige producten worden geformuleerd om ‘s nachts te worden gebruikt als een overnachtschil, terwijl andere (vaak serums) bedoeld zijn om’ s ochtends te worden gebruikt om voorzichtig dode huidcellen af ​​te schuiven.

Is Bha Of Aha Beter?

Het verschil tussen AHAS en BHA is wetenschappelijk bewezen dat de zichtbare zonneschade van AHA -exolder, inclusief rimpels, verminderen. BHA -openingen werken op het oppervlak van de huid, maar ook aan de poriën.

Wat Is Meer Bha Of Aha?

Als BHA in cosmetica spreekt, wordt het salicylzuur bedoeld. Het lijkt op de AHA, maar is een beetje zachter. Omdat de BHA geolied is, kan deze verstopte poriën reinigen en beschermen tegen verdere vlekken.

Is Salicylzuur Bha Of Aha?

Salicylzuur is een type BHA, lang beta -hydroxyzuur.

Wat Doet Bha Peeling?

Een BHA -peeling die op de huid blijft, werkt op de bovenste lagen van de huid en verwijdert dode huidcellen uit de gezonde, stralende huidlaag verborgen eronder.

Kun Je Bha En Aha Elke Dag Gebruiken?

Als het gaat om AHAS, is het van cruciaal belang om niet te snel te gebruiken. “Gebruik geen alfa-hydroxyzuurproduct”, bevestigt Bolder. “Een keer om de andere dag is genoeg, tenzij je deelneemt aan een programma met een expert die anders zegt.” Het is echter vaak veilig om BHA dagelijks te gebruiken.

Kan Ik Afwisselen Tussen Aha En Bha?

Toch wil je AHAS en BHA’s niet bovenop elkaar leggen. Dit zijn beide exfoliatoren, dus het gebruik van beide kan droogheid en irritatie veroorzaken. U kunt producten afwisselen door ‘s ochtends het ene type te gebruiken en het andere tijdens uw nachtelijke routine. Je zou ook AHAS en BHA’s op afwisselende dagen kunnen gebruiken.

Wat Gebeurt Er Als U Te Veel Aha Bha Gebruikt?

Het gebruik van te veel AHA’s, BHA’s en chemicaliën tegelijk kan irritatie veroorzaken. Op zijn beurt kan dit rimpels, acne en andere huidproblemen meer opvallen.

Kan Ik ‘S Ochtends Salicylzuur Gebruiken En’ S Nachts Aha?

Salicylzuur is een van de meest populaire bètahydroxyzuren (BHA’s), een ultra-gemeenschappelijk ingrediënt in veel acne-vechtproducten en is zowel dag als nacht geschikt.

Kan Ik ‘S Nachts Aha Bha Gebruiken En’ S Ochtends Vitamine C?

Ja, dat kan, maar u krijgt betere resultaten als u afzonderlijk vitamine C en glycolzuur/salicyclinezuur gebruikt. We raden aan om ‘s ochtends vitamine C te gebruiken en je AHA of BHA’ s nachts.

Wanneer Aha En Wanneer Peeling Bha?

Vanwege het ontstekingsremmende effect is BHA ook vrij geschikt voor klanten met rosacea. Hoewel u de voorkeur geeft aan de AHA -afschillen als u een droge of volwassen huid heeft. Omdat AHA’s een goed vocht van de huid veroorzaken en ook plooien en pigmentplekken behouden.

Wat Brengt Aha Peeling Mee?

AHA stimuleert de celdeling van de huid. De peeling maakt dode huidcellen los van de bovenste huidlaag. AHA verbetert de blieste huid, verwijdert puistjes en vermindert littekens (zoals van acne). De fruitzuurschil heeft een anti-verouderingseffect; Verwijdert fijne lijntjes en maakt zelfs diepere rimpels glad.

Hoe Vaak Pellen Bha En Aha?

Begin met de minste concentratie (ongeveer 2-5% in glycolzuur, 5% PHA) en verhoog deze langzaam. Begin langzaam → Begin met het gebruik van chemische peeling elke 3e dag. Na ongeveer 2-3 weken (afhankelijk van de mate van gevoeligheid van uw huid) neemt de frequentie toe tot elke 2.

Leave a Comment

Your email address will not be published.