Kan Jade Van Kleur In De Loop Tijd Veranderen?

kan jade van kleur in de loop van de tijd veranderen? – veel mensen accepteren dat normale, onbehandelde jadeite de toon kan veranderen op de lange termijn. normaal gesproken toegeschreven aan het welzijn of eerlijkheid van de drager, is het verondersteld variatie te vervagen, is hier en daar zelfs het “bovennatuurlijke voorkomen van jade”.

Waarom een ​​onomkeerbare variëteitverandering (zonder twijfel minder verleidelijk dan het unieke groen is) een aantrekkelijke kwaliteit zou zijn, is voor mij onmogelijk te begrijpen.

Gelukkig is de realiteit met betrekking tot de normale, onbehandelde jadeite jade dat het de waarheid zal worden verteld om niet op de lange termijn te veranderen.

Regelmatige jade is ondoordringbaar voor geuren, oliën en de meeste koele zuren. Regelmatige jade zal van daglicht niet veranderen en er rekening mee houden dat warmtebehandeling de tint van een rode jade kan verdoezelen, warmte van de dagelijkse openheid naar het klimaat en thuisapparaten zal de variëteit niet beïnvloeden door een stuk van de verbeelding.

Tijdens het praten vanuit een plaats van wetenschap en perceptie, wil ik niet onbeleefd zijn voor de mensen die zo’n overtuiging hebben over jade.

Jade wordt door vele samenlevingen gerespecteerd, waaronder duidelijk dat van het chinese publiek. Talrijke die een ontmoeting hebben gehad waarbij hun jade in variëteit geschokt kan zijn om erachter te komen dat dit geen gemologische eigenschap van jadeite is.

Leave a Comment

Your email address will not be published.