Kan Ik Thuisbioscoopluidsprekers In De Auto Gebruiken?

kan ik thuisbioscoopluidsprekers in de auto gebruiken? – bij de kans dat u, vergelijkbaar met mij, u op zoek bent naar spannende tips voor het sparen van contant geld voor uw thuisbioscoopkader, had u kunnen overwegen of u uw voertuigluidsprekers van geweldige kwaliteit in uw thuisbioscoopkader kunt betrekken.

In werkelijkheid kunt u voertuigluidsprekers gebruiken, maar wees voorzichtig dat ze op lagere impedantie lopen dan sprekers van thuisbioscoop.

Dit is fundamenteel van plan om voertuigluidsprekers in uw home theaterkader te leiden, u hebt een begunstigde nodig die geschikt is om de sprekers te besturen.

Behalve als je echt bekwaam bent in hoe sprekers werken, weet je waarschijnlijk niet wat impedantie impliceert. In dit artikel onderzoek ik wat wordt geïmpliceerd door impedantie, of voertuigsprekers gelijkwaardig zijn aan thuisluidsprekers en waarom u zou kunnen profiteren van het betrekken van voertuigsprekers in uw thuistheaterkader.

Zoals ik hierboven heb verwezen, lopen voertuigluidsprekers op lagere impedantie dan thuisluidsprekers – voertuigluidsprekers zijn normaal gesproken 4 ohm, terwijl thuisluidsprekers grotendeels op 8 ohm lopen.

Dus wat wordt geïmpliceerd door de impedantie van een spreker?. Kortom, de impedantie -rating is de mate van oppositie die een spreker voorziet in de spanning en de stroom doorloopt deze.

De impedantie -rating van een spreker is in feite de meest minimale herhaling waaraan het zal dalen als reactie op het lopende doorlopende.

Kun Je Thuisluidsprekers In Een Auto Gebruiken?

Er is absoluut niets mis met het gebruik van audioverhalers thuis. De meeste autoluidsprekers zijn in feite niets anders dan 4OHM -versies van de audiotuff voor thuis.

Wat Is Het Verschil Tussen Autoluidsprekers En Huisluidsprekers?

Het belangrijkste verschil tussen autoluidspreker en sprekers van thuisbioscoop is de impedantie -rating. De impedantie van de spreker verwijst naar de elektrische belasting die een luidspreker op de versterker plaatst. Meer specifiek is het de maat voor weerstand die de spreker produceert tegen de stroom van de versterker.

Kun Je Thuisluidsprekers Gebruiken Voor Auto -Audio?

Er is absoluut niets mis met het gebruik van audioverhalers thuis. De meeste autoluidsprekers zijn in feite niets anders dan 4OHM -versies van de audiotuff voor thuis. Om je op weg te helpen, bekijk dan onderdelen Express en Madisound.

Wat Is Het Verschil Tussen Autoluidspreker En Thuisspreker?

Het belangrijkste verschil tussen autoluidspreker en sprekers van thuisbioscoop is de impedantie -rating. De impedantie van de spreker verwijst naar de elektrische belasting die een luidspreker op de versterker plaatst. Meer specifiek is het de maat voor weerstand die de spreker produceert tegen de stroom van de versterker.

Is Er Een Verschil Tussen Huis- En Auto -Luidsprekerdraad?

Koperdraadmeter is de “sleutel”, hoe groter de draad (kleinere draadmeternummers), hoe lager de weerstand per voet en de minste hoeveelheid spanningsval op de kabelrun. Auto -luidsprekerdraad kan een iets zwaarder isolatiemateriaal (en mooie kleuren) hebben, maar de koperen geleider is hetzelfde.

Kun Je Huisluidsprekers Aansluiten Op Een Auto -Versterker?

Eerste dingen eerst: kan een auto -versterker thuis worden gebruikt? Het goede nieuws is dat ja, op de een of andere manier, je kunt zeker een auto -versterker verbinden met een stereo thuis. Aangezien auto -versterkers echter een andere stroombron gebruiken, is de grootste uitdaging echter voldoende kracht voor hen.

Wat Is Het Verschil Tussen Een Auto -Subwoofer En Een Thuissubwoofer?

De subwoofer in uw huis is ontworpen om veel lucht te verplaatsen en geluid te produceren voor een groot gebied. De subwoofer in uw auto is ontworpen om de voertuigcabine te vullen met geluid, wat een veel kleinere ruimte is.

Zal Een Subwoofer Mijn Auto Pijn Doen?

Subwoofer -trillingen kunnen geen invloed hebben op de normale functioneren van uw autorotor. Ze schaden het motorblok van de auto niet of iets eromheen. De motor van auto’s is te krachtig om te worden beschadigd of getroffen door de trillingen van een subwoofer.

Kan Ik Autoluidsprekers Gebruiken Voor Thuisaudio?

Eigenlijk kun je autoluidsprekers gebruiken, maar pas op dat ze op lagere impedantie werken dan sprekers van thuistheater. Dit betekent in feite dat als u autoluidsprekers in uw thuistheatersysteem wilt uitvoeren, u een ontvanger nodig hebt die in staat is om de luidsprekers te besturen.

Kan Ik Thuisluidsprekers In De Auto Installeren?

Er is absoluut niets mis met het gebruik van audioverhalers thuis. De meeste autoluidsprekers zijn in feite niets anders dan 4OHM -versies van de audiotuff voor thuis.

Kunnen We Thuis Stereo Gebruiken?

Het snelle antwoord is ja, met de juiste voeding kunt u een autostereo aansluiten op een huisuitlaat met 120V of zelfs 220V -stroom. U kunt echter niet direct een autostereo aansluiten op een uitlaatklep.

Leave a Comment

Your email address will not be published.