Kan Ik Fan Verbinden Met Aio Pomp?

kan ik fan verbinden met aio -pomp? – je hebt het gedaan. u kwam eindelijk in en kocht een vloeibare koeler u2014 als alleen maar om die ene irritante metgezel te kalmeren die met u blijft knoeien om vloeistofkoeling te krijgen.

Wat is in ieder geval een aio? aio betekent inderdaad “over de hele linie” en in pc -koeling toont een vloeistofkoeler die geschikt is om te worden gebruikt zonder de noodzaak van aangepaste buizen of vloeistofopstelling.

Het is bijlage en spelen en kan effectiever worden geïntroduceerd dan aangepaste vloeistofkoeling. Met betrekking tot elke vloeistofkoeling is de sifon de kern van het raamwerk.

Dit is met name geldig voor een gesloten cirkel framework. Bij de kans dat uw siphon handelt, zal uw huiveringwekkende uitvoering fundamenteel verlopen, naar de plaats waar de standaard koeler die u bij uw centrale processor krijgt, zal verbeteren bij het koelen.

U wilt dus ervoor zorgen dat uw sifon bewonderenswaardig is gemonteerd en functioneert en dat het geen ongebruikelijke commoties maakt.

Proberen om uit te zoeken waar je je aio -siphon kunt koppelen, kan verwarrend worden, omdat er zulke talloze headers zijn voor fans op een moederbord.

Dus waar zijn deze links voor geïmpliceerd en waar zou het een goed idee zijn voor hen om verbonden te worden? hoe zit het met we zien:.

Waar Verbind Je De Ventilator Op Aio -Pomp?

3-pins connector: de 3-pins connector moet worden aangesloten op de CPU_FAN-header van uw moederbord. Het is bedoeld om de pomp en ventilatorsnelheden op je hele AIO te regelen. Het zorgt er ook voor dat het moederbord geen CPU -fanfout toont bij het opstarten.

Kan Ik De Cpu -Fan Aansluiten Om Fan Te Pompen?

Fans: de radiatorfans moeten altijd worden aangesloten op CPU Fan 1 en CPU Fan 2 (of CPU Fan Opt) op het moederbord.

Kun Je Een Case -Ventilator In Pompventilator Aansluiten?

Ja, je kunt een casusventilator veilig aansluiten op de pomp_fan1 -header van je moederbord. Het werkt (standaard) als een PWM -fankop. Als u een niet-PWM-ventilator op die koptekst aansluit, wordt 100%uitgevoerd, met een constante +12V. Als u een PWM -ventilator hebt aangesloten, kan deze de snelheid veranderen op basis van PWM -signaal (stroom wijzigen op constante +12V).

Waar Zet Je Fans Op Aio?

AIO Liquid Cooler: als u uw CPU koelt met een AIO, omvatten optimale setups het plaatsen van de radiator aan de voorkant of bovenaan uw behuizing. Beide werken prima. Om prioriteit te geven aan de GPU -koeling, plaatst u de CPU AIO bovenop de behuizing als uitlaat. Dit zal de CPU enigszins warmer maken, maar je GPU blijft koeler.

Kun Je Een Case -Ventilator In Pompkop Aansluiten?

Gewoonlijk zijn de 4-pins pompkoppen (bijv. AIO_PUMP) van uw moederbord standaard bij volledige snelheid (afhankelijk van het moederbord hebben sommige PWM-functies, terwijl sommige alleen DC zijn). Als u een case -ventilator aansluit, wordt deze gewoon op volle snelheid uitgevoerd (in het begin).

Kan Ik Een Systeemventilator Aansluiten Op Een Pompventilator?

Ja, je kunt een casusventilator veilig aansluiten op de pomp_fan1 -header van je moederbord. Het werkt (standaard) als een PWM -fankop. Als u een niet-PWM-ventilator op die koptekst aansluit, wordt 100%uitgevoerd, met een constante +12V. Als u een PWM -ventilator hebt aangesloten, kan deze de snelheid veranderen op basis van PWM -signaal (stroom wijzigen op constante +12V).

Waar Sluit Een Pompventilator Aan?

Bij de meeste AIO -vloeibare koelers is de pomp het onderdeel dat u verbindt met de CPU. De pomp is verantwoordelijk voor het duwen van de vloeistof door de radiator. Als het gaat om elke opstelling van vloeistofkoeling, is de pomp het hart van het systeem. Dit geldt met name voor een gesloten-loopsysteem.

Waar Moet Een Waterkoelventilator Worden Geïnstalleerd?

Soorten vloeibare koelerinstallatie U kunt de radiator aan de boven-, voor- of onderkant van een pc -behuizing monteren. De locatie heeft invloed op de thermische prestaties. Voor de luchtstroom kunt u de richting instellen voor inlaat of uitlaat, die de thermische prestaties beïnvloeden.

Waar Sluit Ik Mijn Cpu -Koeler Aan?

CPU -koelventilatoren moeten altijd worden aangesloten op de header die specifiek wordt gelabeld “CPU -fan” en niet “CPU optioneel” of een andere koptekst. Soms zijn deze headers wit, maar dit is niet altijd waar.

Kun Je De Cpu -Ventilator In Pompkop Aansluiten?

Ja. Je krijgt niet hetzelfde niveau van controle als bij een 4-pins PWM-fan, maar je kunt nog steeds een 3-pins ventilator aansluiten op een 4-pins connector perfect prima.

Kun Je Een Normale Ventilator In Pompventilator Aansluiten?

Ja. Je krijgt niet hetzelfde niveau van controle als bij een 4-pins PWM-fan, maar je kunt nog steeds een 3-pins ventilator aansluiten op een 4-pins connector perfect prima. Bekijk voor meer informatie ons PWM vs. DC -fansartikel.

Kan Cpu -Fan Naar System Fan Gaan?

Gerenommeerd. Ja, je kunt case -fans verbinden met CPU_FAN -headers. Of je kunt fan -splitters gebruiken om twee case -fans aan te sluiten op een enkele chassis_fan -header.

Waar Verbind Je De Ventilator Op Een Pomp?

Het wordt aanbevolen dat de pomp wordt aangesloten op een alternatieve ventilatorkop op het moederbord, zoals systeemventilator 1, chassis_fan 1 of voor nieuwere moederborden een speciale pompkop. Let op: het verlagen van de pomp RPM kan de prestaties van de koeler verminderen, samen met toenemende CPU -temperaturen.

Waar Moet Een Waterkoelventilator Worden Geplaatst?

Een goede montagepositie is het monteren van de radiator van de koeler aan het frontale gebied van de binnenkant van de case. De zijkant van de radiator waar de buizen verbinden, moet aan de onderkant zijn en de pomp moet worden gemonteerd in een positie waar deze iets lager is dan de bovenkant van de radiator, waar lucht wordt gevangen.

Waar Moet Ik Mijn Radiatorfans Plaatsen?

De radiatorventilatoren moeten altijd worden aangesloten op CPU Fan 1 en CPU Fan 2 (of CPU Fan Opt) op het moederbord.

Moet Ik Mijn Fans Voor Of Achter Mijn Radiator Plaatsen?

Het wordt heet en idealiter zou het bovenaan het systeem worden geplaatst – waar de ventilator is. Intakes aan de voor- en achterkant worden uitput door de bovenste radiator. Warmte stijgt op natuurlijke wijze en dit zou daarvan profiteren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.