Kan Ik Een Hete Pan Op Marmer Zetten?

kan ik een hete pan op marmer zetten? – zou je op een bepaald moment hete potten en container op een marmeren keuken richel kunnen zetten zonder het te schaden? bovendien gebruik van de citroensaptest op een voorbeeld iets anders dat ik kan gebruiken, behalve citroensap? ik heb er geen en moet mijn marmer testen.

Zeer gewaardeerd. We hebben de laatste tijd een andere marmeren keukentafel gekocht en gebruiken materiaalplacemats.

Zou een hot avondmaal op enig puntplaat de tafel kunnen schaden als de materiaalplacemate eronder zit?.

Het kan heel goed denkbaar zijn dat kleuring zou kunnen gebeuren op de marmeren feesttafel wanneer de intensiteit en elke opbouw of vocht in de spotmatten een uitwisseling van getinte kleuren in de spotmat kunnen versnellen.

Je ziet dit vaker vaker met normaal weefsel met normaal weefsel , rieten, enz. Ik zou meer inzichten nodig hebben met betrekking tot precies wat u ziet om een ​​meer ondubbelzinnige reactie te bieden.

Hallo, ik heb per ongeluk een extreem hete container op mijn marmeren keukenrand geplaatst en het liet een ring van een lichtere toon achter.

Het lijkt erop dat de container gemaakt van kristallisatie van de steen. Ik ben niet extreem zelfverzekerd, maar je zou een geweldige oplossing kunnen hebben om de cyclus omkeerbaar te maken en die dramatisering te repareren? jij bent de beste! julie.

Een marmeren richel is niet het meest intensiteitsveilige oppervlak en het wordt niet voorgeschreven om een ​​hete container eenvoudig op de marmeren richel te zetten, omdat kleuring en verschillende problemen zoals krabben en snijden kunnen optreden.

Het meest waarschijnlijk zou u op elk moment een marmeren ondersteuning moeten gebruiken expert om het gebied te herstellen.

U kunt een poging maken bij het gebruik van een fatsoenlijke marmer schone/graveerverwijderaar zoals wij suggereren.

Dit kan (niet uitdrukken dat het zal) het probleem aanpakken en is veel goedkoper dan een aas, dus een poging waard.

Leave a Comment

Your email address will not be published.