Kan Freon U Frostbite Geven?

kan freon u frostbite geven? – de koelmiddelvloeistoffen en gassen die breed worden gebruikt in de industrie, cultiveren en medicijnen voor hun koeleigenschappen kunnen extreme bevriezing veroorzaken.

Ongeacht hun grenzeloos gebruik, zijn een aantal rapporten over bevriezing van de hand, waaronder deze vloeistoffen en gassen, verdeeld.

In deze review worden de omstandigheden met deze wonden, enkele aanvullende behandelingen en preventieve maatregelen onderzocht.

Een beoordelingsonderzoek van handvorstwonden werd geleid tussen juni 2005 en juni 2009 in een consumentenzorgfocus in istanbul, turkije.

Zeventien patiënten (13 mannen, 4 dames) werden behandeld voor handvorstwonden vanwege contact met koelmiddelvloeistoffen en gassen.

Er was een grote meerderheid van mannelijke patiënten (76,5%). Leeftijden ging van 22 tot 52 jaar (gemiddelde leeftijd, 30,82 jaar).

Elf patiënten werden matig behandeld. De verblijf van de noodkliniek voor de behandeling van hun consumenten ging van 16 tot 52 dagen, met een gemiddeld verblijf van 30 dagen.

Frostbite -wonden van de hand zijn fenomenaal en hun etiologie verschuiven. Bijgevolg kan het lage optreden van deze wonden en het beperkte inzicht in het verzorgen van interessante gevallen van deze aard leiden tot misvattingen in de behandeling die ernstige resultaten kunnen hebben.

Het verminderen van de openheidstijd is een significante beginfase in de behandelingsbenadering.

Na openheid voor gas is snelle overdracht van de patiënt naar een consumle focus fundamenteel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.