Kan Een Stewardess Bril Dragen?

kan een stewardess een bril dragen? – heb je over het algemeen verlangd om een ​​van de lodge -team individuen aan boord van een vlucht te worden, maar je was niet zeker of je bij de benodigdheden paste? misschien heb je een paar verschillende vragen die contact maken met een beroep in de lucht?.

We zullen proberen te reageren op de absoluut meest bekeken vragen over verschillende achtervolgingsfasen en de vragen die we krijgen op onze facebook -pagina op https://www.

Facebook. Com/cabincrewjobsaviationcv/!. Helemaal. Om door verschillende landen te gaan, wilt u een identificatie.

Aangezien u door verschillende landen gaat terwijl u in de lucht werkt, is een identificatie een onbetwistbare vereiste.

De verwaarloosbare leeftijd is 18. In bepaalde landen of meer gewaardeerde vliegtuigen kunnen zo ver mogelijk hoger zijn – u moet niet minder dan 21 jaar oud zijn.

Hoe het ook zij, zoals het kan, meestal, de basisleeftijd noodzaak is dat u 18 bent. Nee, je hebt alleen een bevestiging van de middelbare school nodig, wat een onbetwistbare vereiste is.

In elk geval, naarmate je verder gaat in je beroep en je probeert misschien de beheerder van vluchtteams te zijn, zal een school- of universiteitsbevestiging voor je zorgen.

Het is gebaseerd op je toekomstige doelstellingen, maar een universiteit of geavanceerd onderwijs zal niemand pijn doen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.