Is Skylanders Trap Team 2 Player?

is skylanders trap team 2 player? – skylanders superchargers: presenteren van dashing en online multiplayer. neem uw metgezellen op op internet of splitscreen multiplayer.

Dazen geeft spelers rechtstreeks uit in een tweepersoons in de buurt van multiplayer of, onverwacht, online serieuze match-ups met vier spelers.

Hoe zou ik een centrumspel beginnen? de tweede speler moet gewoon op een toegewezen knop drukken wanneer tijdens de missie.

Ze zullen dan worden verteld om een ​​tweede figuur op de gateway of force te plaatsen.

Maak een split-screen skylanders-ervaring met twee duplicaten van het spel en een televisie met een foto-in-picture-modus.

Deze regeling impliceert bovendien dat je tegelijkertijd vier spelers kunt spelen en de karakters van skylanders kunt delen zodra ze in één spel zijn doorgegeven.

4 reacties. Wanneer tijdens de verhaalmodus een volgende speler deel kan nemen aan het spel door op de a -knop a op hun wii -afstandsbediening te drukken en een skylander op de ingang van force te zetten.

Om het spel te verlaten, moet speler 1 of speler 2 hun skylander uit de ingang van force elimineren en op de b -knop op hun wii -afstandsbediening drukken.

Waarheid 2: welk aantal individuen kan het spel tegelijkertijd spelen? skylanders trade power: nabijgelegen gedeeld scherm met twee spelers.

Disney vastness: nabijgelegen split-scherm met twee spelers, vier spelers op het web.

Leave a Comment

Your email address will not be published.