Is Mod Podge Hetzelfde Als Matmedium?

is mod podge hetzelfde als matmedium? – vandaag zullen we de manier waarop mat en glanstmod podge contrast in je vakmanschap zien, afhankelijk van of je een gewone of sprankelende voltooiing in je opstelling nodig hebt.

Opmerking: dit artikel bevat partnerverbindingen, en dat houdt in dat ik een commissie zou kunnen aannemen dat u iets koopt.

Bekijk hier mijn complete verhaal. Mod podge is een pva -stick (polyvinylacetische zuurafleiding) die op waterbasis is.

Het is verbazingwekkend voor gebruik in je montage -vakmanschap, omdat het als verschillende dingen kan doorgaan:.

Ik merk op dat het een buitengewone pasta is voor lagen zoals weefselpapier of stijvere papieren zoals plakboekpapier die niet zo beïnvloed zijn door de waterbasis.

Ik gebruik het zelden voor mijn tijdschriftcomposities op grond van het licht dat het lichte papier van papier echt rimpelt wanneer ik mod podge gebruik.

Wat Is Matt Medium?

Gouden matte media zijn vloeistof, 100% pure acryl polymeermedia met mattende vaste stoffen toegevoegd aan lagere glans. Ze kunnen worden gebruikt om verven uit te breiden, de door de baten te verhogen en glans te verminderen.

Kun Je Mod Podge Als Medium Gebruiken?

Kun je Mod Podge als verfmedium gebruiken? Mod Podge kan worden gebruikt als vervanging voor PVA -lijm in het gietmedium. Het gedraagt ​​zich erg op PVA -lijm, maar het is veel dunner.

Waar Wordt Mat Vloeistofmedium Voor Gebruikt?

Matte medium kan worden gebruikt als lijm wanneer u zich verzamelt, en u kunt er ook later bovenop schilderen of tekenen. U kunt verwijzen naar mijn tutorial voor gemengde mediabloem voor meer informatie over collagingtechnieken. Om het op deze manier te gebruiken, schilder je op zowel het beeld dat je lijmt als het oppervlak waaraan je het wilt hechten.

Is Er Matte Mod Podge?

Mod Podge Matte drogen snel en droogt helder, waardoor een soepele, matte afwerking achterblijft. Behoud de schoonheid van uw decoupage-papierprojecten en meer met deze multifunctionele, alles-in-één afdichtmiddel, lijm en afwerking.

Waar Gebruik Je Matte Medium Voor?

Golden Fluid Matte Medium is een vloeistof, vloeibaar acrylmedium dat nuttig is voor het uitbreiden van kleuren, het verhogen van de doorschriften en het verminderen van glans. Dit product is met name nuttig bij gouden vloeistofacryl om glans te verminderen zonder de viscositeit te veranderen. Het is ook nuttig als een doorschijnende grond.

Is Matte Medium Hetzelfde Als Modge Podge?

Matte medium is een betere sealer/lijm. Zie Mod Podge als supermatte medium dat zich hecht aan een breed scala aan oppervlakken (ik gebruik het als lijm om papier aan styreen te plakken).

Is Matt Medium Een ​​Vernis?

Het belangrijkste verschil is dat de matte vernis is geformuleerd om de helderheid van de verffilm te behouden, door minder matte middelen in de formulering te gebruiken. Mat medium kan worden aangebracht als een uiteindelijke, niet-verwijderbare toplaag voor acrylschilderijen.

Kun Je Mod Podge Gebruiken Als Een Beglazing?

Gebruik Mod Podge en acrylverf om een ​​unieke doe -het -zelfplanter te creëren met een faux keramisch glazuur. Het ziet er mooi uit, met de hand geschilderd keramiek als je klaar bent!

Kan Ik Verf Mixen Met Mod Podge?

Ondanks het feit dat Mod Podge geen verf is, werkt het vrij goed met acrylverven, vanwege zijn hardheid en kracht. Zorg ervoor dat de Mod Podge tijdens het pre-paintingproces volledig droog en genezen is.

Is Mod Podge Een Decoupage -Medium?

Mod Podge kan worden gebruikt voor decoupage -projecten (het wordt beroemd aangeprezen als een van de beste decoupage -lijmen), maar het kan ook worden gebruikt als een lijm- en beschermende sealer voor allerlei ambachten, waaronder stoffen, hout, tegel, klei en meer !

Kun Je Mod Podge Als Afwerking Gebruiken?

Ontvang ook een video over de formules aan het einde van de post. Ik krijg veel vragen over het gebruik van Mod Podge als een afwerking (leer Mod Podge hier!). Je kunt er tenslotte mee decoupage, maar nadat je klaar bent, kun je het als een afwerking gebruiken!

Waar Wordt Matt Medium Voor Gebruikt Bij Acryl Schilderen?

Golden Fluid Matte Medium is een vloeistof, vloeibaar acrylmedium dat nuttig is voor het uitbreiden van kleuren, het verhogen van de doorschriften en het verminderen van glans. Dit product is met name nuttig bij gouden vloeistofacryl om glans te verminderen zonder de viscositeit te veranderen. Het is ook nuttig als een doorschijnende grond.

Wat Is Fluid Matt Medium?

Vloeistofmatte medium – Een vloeistofmedium nuttig voor het uitbreiden van kleuren, het verminderen van glans en toenemende filmintegriteit. Handig voor het mengen met gouden vloeistofacryl om de glans te verminderen, zonder de viscositeit te vergroten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.