Is Jayfeather Blind?

is jayfeather blind? – misschien een oogziekte op een extreem jeugdige leeftijd gekregen, terwijl zijn kleine kat -ongelooflijke kader nog zwak was en hem blind leverde.

Bepaalde koorts, bij de kans dat ze voldoende extreem worden, kunnen ook een beetje kattenblind leveren.

Zou de watervallen begrijpen; de overgrote meerderheid die de wereld in worden gebracht met een intrinsieke imperfectie die visuele beperkingen veroorzaakt, bevordert geen watervallen tot een andere keer gedurende het dagelijks leven, en zo nu en dan zullen ze dat niet zullen doen.

De watervallen voor de situatie van jayfeather zouden laten zien dat hij waarschijnlijk een verontreiniging had die het visuele tekort heeft veroorzaakt.

(leuke realiteit, dit deed helen keller echt slechthorend en visueel gehandicapt!). Hoe verstandig is dat echter met betrekking tot het verhaal? idk.

Ik ben twijfelachtig dat leafpool, een mc en zo, niet de optie zou hebben om haar te helpen met duidelijk ziekmakende kat.

Toch kan niemand met zekerheid zeggen, misschien moest ze ze niet lang na de geboorte verstrekken en niet lang na de geboorte en kreeg het niet totdat de schade was voltooid.

Eigenlijk vind ik het headcanon leuk dat starclan het deed om leafpool af te stemmen; misschien om de manier te vertegenwoordigen waarop ze “ervoor koos om de methoden van de groepen niet te zien”.

Dus we realiseren ons dat jayfeather visueel wordt aangetast vanwege erfelijke redenen, maar ik geloof dat er iets anders helemaal aan is.

Denk kort na, jayfeather, lionblaze en hollyleaf waren in feite niet bedoeld om te worden opgevat, dit is waar mijn onderzoek begint.

Leave a Comment

Your email address will not be published.