Is Hetzelfde Als Abseilen?

is hetzelfde als abseilen? – proberen om alle verschillende klimtermen te behouden, kan een of andere tijd willen proberen vaardigheid te krijgen met een ander dialect.

Ik heb over het algemeen gehoord dat rappelling en abseiling omgekeerd gebruikten, maar ik moest iets meer ontdekken over de woorden, dus ik deed wat verkenning over de kwestie.

Dus wat is het contrast tussen rappelen en abseilen? rappelen en abseilen zijn precies hetzelfde; de twee oefeningen zijn onder meer het neerhalen van jezelf in een gecontroleerde dop door middel van een stuk touw.

Het fundamentele contrast tussen de twee termen omvat het gebruik en de geschiedenis. Rappelen en abseilen betekent beide om een ​​stuk touw of lijn te gebruiken, samengevoegd met een soort besturingsgadget of een ander, om uzelf in de steek te laten.

Iedereen ervaring in het dialect van klimmen zal de twee termen waarnemen voor wat ze bedoelen. Rappelling is de term die het meest wordt gehoord in noord -amerika, hoewel abseilen gewoon is in het vk en andere europese landen.

Ik was geïnteresseerd in het begin van de woorden en om welke reden ze uniek zijn, dus ik heb wat gekeken op de historische achtergrond van klimmen en vatte ik samen wat ik eronder vond.

Leave a Comment

Your email address will not be published.