Is Het Slecht Om Over Shirts Op Te Hangen?

is het slecht om over shirts op te hangen? – zou het raadzaam zijn om je kleding te vouwen of op te hangen? deze vraag wordt echter vaak behandeld met een schouderophalen en voor het grootste deel er niet echt over nadenken, heeft het een effect.

Hoewel niet alle dingen worden ingestort, worden niet alle dingen opgehangen door hetzelfde teken. Hoe u uw kledingstukken opslaat, kan een neiging hebben, maar bovendien alleen onderhoud; als u bijvoorbeeld een onaanvaardbaar materiaal hangt, kan de toestand van de jurk bijvoorbeeld vernietigen, terwijl het instorten van een onaanvaardbaar ding kan knikken en kreuken.

Het volgende zijn een paar regels die we hebben verzameld om u een slimme gedachte te geven hoe u uw kledingstukken op de juiste manier kunt opslaan:.

Materiaal: breekbare materialen die geneigd zijn om te rimpelen, moeten worden opgehangen (zijde, zijde, lint); materialen die vaak worden behandeld, moeten worden opgehangen (shirts van katoenen jurken, enzovoort); gladde, rekbare materialen (lycra, pullover, enzovoort) zouden moeten worden ingestort om tegen te houden van het losmaken; de meeste gebreide kleding zou eveneens moeten worden ingestort.

Gewicht: materialen voldoende zwaar om te draaien, moet een houder worden ingestort. Kledingartikelen met zware kralen en verschillende verfraaiingen zullen het gewicht bundelen naar specifieke plekken terwijl ze opgehangen zijn, vermelden en de staat van het ding, die kralen kan ontspannen.

Bewaar dit soort dingen (bijvoorbeeld trouwjurk) in een door ceder omzoomde borst, alle dingen die gelijk zijn, zo een paar keer instorten als echt kan worden verwacht.

Leave a Comment

Your email address will not be published.