Is Het Slecht Om Een ​​Mountainbike Ondersteboven Te Hangen?

is het slecht om een ​​mountainbike ondersteboven te hangen? – in het geval dat u de ruimte hebt, is het meestal een test om uit te zoeken waar en hoe u talloze fietsen kunt opslaan.

Gelukkig zijn er een paar divider strikken en mounts toegankelijk, maar is het verschrikkelijk om een ​​fietstopsy turvy op te slaan?.

Zorg ervoor dat u onze ondersteunende fietsvoorraadpagina bekijkt om u te helpen bij het opsporen van het juiste antwoord voor uw fiets.

Bij de kans dat een fiets met water aangedreven cirkelremmen heeft (shimano xt, sram -gids of enzovoort), moet je het niet topsy turvy of in een opwaartse richting hangen.

Hangen van de fiets topsy turvy veroorzaakt lucht stijgingen in de repository -tank of de links.

Dit kan de presentatie van de remmen beïnvloeden totdat de lucht terugkomt naar het hoogste punt van het aanbod.

Al met al, bij de kans dat je het waardeer dat je werkende remmen op je off-road fiets hebt, zou je een alternatieve methode moeten opsporen om deze op te bergen.

Bovenal, om gemakkelijker de reden te begrijpen waarom het verschrikkelijk is om een ​​fiets met watergedreven fiets uit de wielen te draperen, wilt u de verschillende manieren begrijpen om een ​​fiets te hangen.

Dit is de favoriete strategie voor personen die in kleine lofts of huizen wonen, omdat deze techniek minder ruimte kost om een ​​fiets op te slaan.

Dit is de manier om een ​​fiets op te slaan op een hok.

Leave a Comment

Your email address will not be published.