Is Het Oké Om Een ​​Ps4 Op Zijn Kant Te Zetten?

is het oké om een ​​ps4 op zijn kant te zetten? – sommigen konden nadenken of ze hun playstation 4 aan de kant kunnen zetten en deze in een opwaartse richting kunnen zetten zonder de standaard.

Je kunt je ps4 in een opwaartse richting staan ​​zonder een standaard. In elk geval moet u op de hoogte zijn van bepaalde nadelen die de uitvoering en de verstrooiing van de intensiteit kunnen beïnvloeden.

Ps4 -modellen zijn rechthoekig en hebben niveau kanten, dus het is heel eenvoudig om aan elke kant te staan. Het plan van de ps4 wordt opgewaardeerd omdat het gelijkmatig wordt ingesteld in tegenstelling tot het in een opwaartse richting staan.

Met de ps4 in een opwaartse richting, is er een gok van het opwarmen meer dan wanneer het gelijkmatig wordt geplaatst.

In elk geval zou je aannemen dat je voldoende ruimte aan alle kanten achterlaat en dat er niet een zeer opmerkelijk contrast in beveiliging en uitvoering zou zijn.

In het bijzonder is er geen gok van de cirkel die tijdens het spel wordt bekrast. Het framework is gemaakt zodat de plaat wordt opgezet.

In elk geval is de cinchen niet krap en een opwaartse positie laat de schijf harder werken. Er zijn de twee voordelen en zwakke punten van het in een opwaartse richting staan ​​van uw ps4.

Hier is een overzicht van upsides en nadelen van het in een opwaartse richting te staan. De meest bekende en duidelijke rechtvaardiging voor waarom u uw ps4 in een opwaartse richting moet staan, is om geld op de ruimte te besparen.

Een ps4 die op een vlak vlak ligt, neemt meer vloer- of werkgebiedruimte in beslag in contrast met één opwaartse opwaartse.

Leave a Comment

Your email address will not be published.