Is Ermine Een Kleur?

is ermine een kleur? – op zoek naar hermelijntoon? hex variety code voor ermine tone is #836b4f. de rgb -variëteitscode voor herminetint is rgb (131,107,79).

Het is een warme toon. Volledige variëteitgegevens op hermelijntoon en de variëteitcode is toegankelijk op de variëteitspagina.

Een deel van de vele soorten hermelijnplekken gevonden in heraldiek gedurende de lange termijn. Op een twist ermine volgen de staarten de lijn van de curve.

In de armen van william john -ooms wordt het veldhermijn in buigachtige strips gesneden door de drie bendlets hemelsblauw, dus de hermelijnstaarten worden (nieuwsgierig) bendig afgebeeld.

De hermelijnspot, de reguliere heraldische weergave van de staart heeft gedurende de lange termijn een breed assortiment vormen gehad; de meest normale weergave heeft drie plukjes tegen het einde (basis), komt samen tot een punt aan de wortel (boven) en wordt vergezeld door drie studs.

Wanneer “hermelijn” wordt aangegeven als de kleur van het veld (of sporadisch van een lading), zijn de vlekken belangrijk voor de werkelijke kleur, in plaats van een semu00e9 of voorbeeld van ladingen.

De hermelijnspot (zo aangegeven) kan echter ook afzonderlijk worden gebruikt als een draagbare lading, of als een kenmerk van differentiatie die het tekort van een bloedrelatie impliceert.

[2].

Leave a Comment

Your email address will not be published.