Is Don Swayze De Zoon Van Patrick Swayze?

is don swayze de zoon van patrick swayze? – donald carl swayze (verwekt op 10 augustus 1958) is een entertainer van de amerikaanse persoon, genoteerd voor acteren in sensationele series en drama’s, evenals een paar componentfilms en dramatisch werk.

Het filmwerk van swayze heeft zich herinnerd als een kunstenaar voor de 2010 film metropolitan cattle rustler, als ruben in de filmvader voor charlie, en als opdruk in de film bescheiden individuen, naast een baan in de buurt van corey feldman in een film beschouwd als edge of honor waar hij de rol van een “maniakale logger” vulde.

Hij speelde bovendien kolonel sherman rutherford in een westerse-noir-mengsel genaamd rapscallions en cheats in 2012.

[5] hij was bovendien te zien in de filmverstoot en als de alamo dispatch james bonham in alamo: the cost of opportunity, een imax -film die wordt getoond in san antonio, texas.

In 2001 stond swayze voor een publiek als pedro in man of la mancha in de simi valley social expressions community.

In 2005 speelde hij roy in de parodie -solitaire ster in het beverly slopes playhouse.

In de herfst van 2011 had hij zich samen met anne bowman in een uniek toneelstuk genaamd jane fonda: in het court of general assessment in het edgemar theatre in st.

Nick monica, californië; hij speelde de amerikaanse gewapende kracht sgt. Draag simpson (ontslag genomen), een gewonde veteraan van de oorlog in vietnam.

Wear swayze is een energieke fietser en skydiver, en racet in zijn extra tijd off-road fietsen in zijn extra tijd.

Wear wordt gekoppeld aan charlene swayze. Draag naast zijn significante andere charlene heeft een dierenbehandelingsboerderij in de regio los angeles, californië, bekend als swayze farm.

Charlene heeft bovendien het swayze -etablissement geregeld.

Leave a Comment

Your email address will not be published.