Is De Opstandige Pick Up Moeite Waard?

is de opstandige pick -up de moeite waard? – het is snel, rammen als een trein en kunnen dodelijk zijn bij de kans dat je weet waar alle geweldige dekking is.

Ik zal het gebruiken om rouwers te lokken in parkeerstructuren, zodat ik mijnen kan leggen en op het vuurwapen kan springen zodat ze het bedrijf krijgen als ze opkomen.

In het geval dat u de kosten ervan kunt beheren, is het een fatsoenlijk voertuig om bij de hand te hebben. Maar niet bepaald fundamenteel.

Ondanks het feit dat het saving specialist 14 echt eenvoudig maakte in de ddh. Met het spel dat de manchet afstuurt, gaat de speler af en toe aan en de rouwers maken op de webbijeenkomsten zo fantastisch turbulent als te verwachten, het zou nauwelijks goed lijken voor klanten om overal in ongewapende voertuigen te cruisen.

Ze blijven diep kwetsbaar om op elk moment te exploderen en een pad van geweld door te geven om te rouwen met een zoemende controller in hun greep.

Is De Opstandige Pick-Up Het Waard Gta V?

Insurgent Technical is het zeer waard. Je kunt de vensters bijna net zo kogelvrij maken als de Kuruma en er zijn een heleboel explosieven voor nodig om het te doden. Ook als je een vriend hebt, kunnen ze het torentje bemannen.

Is De Opstandeling Een Goed Voertuig?

Als een gepantserd voertuig, is de opstandige pick-up meer dan in staat om een ​​behoorlijk deel van ongelukken met gratie te nemen en schuwt het niet uit de weg van onverwachte rampen, die als geheel normaal, zelfs verplicht, in GTA online worden beschouwd.

Hoeveel Hits Kan Een Opstandige Pick-Up Nemen?

Het voertuig wordt standaard geleverd met kogelvrije banden, waardoor ze immuun zijn voor schade aan bullet, brand en spike-strip. De opstandige pick-up kan het volgende nemen: 6-7 plakkerige bommen. 3 tankschelp van een reushin -tankkanon (een 4e zal het vernietigen).

Is De Opstandeling Een Goed Voertuig In Gta?

De machinegeweren zijn misschien niet spectaculair, maar ze zijn absoluut fatsoenlijk genoeg om de speler uit nare situaties te krijgen. De insurgent lijkt een beter nut te bieden voor teamspelers, omdat het extreem sterk is en bevat proxy -mijnen en een minigun bovenop het aanbevolen machinegeweer.

Is De Opstandige Pick-Up Kogelvrij?

Het heeft echter grote niet-bulletbestendige ramen, waardoor hun inzittenden kwetsbaar zijn voor geweervuur. Het opstandige ophalen kan worden uitgerust met extra pantserplaten die voornamelijk de ramen en de schutterpositie zullen beïnvloeden.

Is De Opstandeling De Moeite Waard Om Te Kopen?

Regelmatige opstandeling is nog steeds een goede auto omdat het meerdere explosies kan overleven. Openbare lobby’s zitten nu vol met raketspam en off-radar Akulas. Insurgent Technical is het zeer waard. Je kunt de vensters bijna net zo kogelvrij maken als de Kuruma en er zijn een heleboel explosieven voor nodig om het te doden.

Is De Dreiger Goed In Gta?

De distributeur heeft een vrij sterk pantser zoals de opstandelingen en zijn varianten, omdat het in staat is om maximaal acht raketten, negentien raketten of explosieve munitie te overleven voordat hij wordt vernietigd met een speler binnen en volledige pantserupgrades. Het pantser is echter nog steeds inferieur in vergelijking met de opstandige pick-up gewoonte.

Welke Opstandeling Is Beter Gta5?

De opstandige pick -up custom is in wezen een verbeterde variant van de opstandeling. Het belangrijkste verschil tussen de twee varianten is de apparatuur van een sleephaak op de opstandige pick-up gewoonte. Het kan van pas komen wanneer de speler de trailer van een andere speler moet slepen.

Hoe Goed Is De Opstandige Pick -Up?

Het heeft een behoorlijke bochtenstraal en onderstuur is relatief klein. De opstandige pick-up is abnormaal gevoelig in de lucht en kan vatbaar zijn voor landen als de gebruiker niet voorzichtig is. Het is echter in staat om snel te herstellen van rollen.

Is De Opstandige Goede Gta?

De opstandige pick-up stelt absoluut ook niet teleur op deze zeer cruciale afdeling. Het is uitgerust met een machtig gemonteerd pistool, dat, hoewel niet zo verwoestend als fans verwachten, dodelijk genoeg is om ernstige schade te veroorzaken en te voorkomen dat spelers hun kostbare leven verliezen door een tryhard.

Wat Is Beter Opstandig Of Nachthark?

Beide gepantserde voertuigen zijn extreem sterk en presenteren niet -eventuele sterkte en prestaties. De keuze tussen het nachthark en de opstandelingen in GTA Online is echter een no-brainer. Het nachthark is goedkoper en heeft een lichte voorsprong op de opstandige pick -up vanwege de duurzaamheid en een soepele handling.

Is De Opstandeling Goed In Gta?

Als een gepantserd voertuig, is de opstandige pick-up meer dan in staat om een ​​behoorlijk deel van ongelukken met gratie te nemen en schuwt het niet uit de weg van onverwachte rampen, die als geheel normaal, zelfs verplicht, in GTA online worden beschouwd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.