Is Bubblebum Booster Stoel Veilig?

is bubblebum booster -stoel veilig? – bubbeltebum -supporterstoelen zijn al meer dan 9 jaar beschikbaar, waarbij een groot aantal voogden hen gebruikt om hun kleintjes veilig te verzenden van a naar b.

Verschillende voogden nadenken over of ze een bubbebum moeten kopen, en ze zullen waarschijnlijk een paar hebben normale vragen.

Binnen deze blog zullen we begrijpen wat het bubbeltebum opblaasbare sponsorstoel veilig maakt?.

Het belangrijkste belangrijke hoogtepunt is dat in het licht van het feit dat het bubbeltebum een ​​inventieve en ongebruikelijke promotorstoel is, niet impliceert dat het in tegenstelling tot een andere ‘standaard’ unbending vehicle supporter -stoel beschikbaar is geprobeerd.

Het bubbeltebum heeft alle vergelijkbare grondige welzijnstests doorlopen en voldoet aan alle vergelijkbare hoge beveiligingsprincipes als elke voertuigpromotorstoel.

Binnen de eu -voertuigsponsorstoelen moeten voldoen aan de ernstige r44/04 -richtlijn, die de twee bijeenkomsten en overtreffen.

Over het onderwerp van crashtests is de bubblebum -supporterstoel geprobeerd zowel gezwollen als afgeplat, maar eindigt de beoordelingen in de twee staten!.

Er zijn verschillende hoogtepunten van het welzijn van het bubbeltebum die helpen bij het garanderen van de beveiliging van uw jongere.

Deze gespen zijn bedoeld om het schootstuk van de veiligheidsgordel op de rechter stukken van het lichaam van de jongere vast te houden.

In het geval van een ongeval zullen deze zijklempels de schootgordel op de schoot van het kind manoeuvreren, in plaats van deze toe te staan ​​om in de delicate weefsels van de buik te rijden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.