In Welk Jaar Brachten De Rolling Stones Hun Album Uit?

in welk jaar brachten de rolling stones hun album uit? – the drifters is de introduction studio collection van de engelse muzikale crew the drifters, geleverd door decca records in het verenigd koninkrijk op 16 april 1964.

De amerikaanse versie van de lp, met een marginaal unieke tracklijst, ontstond op london records op 30 mei 1964, theilige de nieuwste hitproducenten van groot -brittannië, die later zijn ware titel veranderde.

Opgenomen in officiële geluidsstudio’s in londen gedurende de periode van vijf dagen in januari en februari 1964, werd de drifters opgericht door de toenmalige administratoren andrew loog oldham en eric easton.

De collectie werd aanvankelijk geleverd door decca records in het vk, terwijl de amerikaanse aanpassing verscheen op het london records mark.

De collectief omslagfoto is gemaakt door nicholas wright. De omslag draagt ​​geen titel of herkent andere gegevens dan de foto en het decca -logo – een “onbegrijpelijk” planidee gestart door chief andrew oldham.

[6] [7]. Bij de levering ervan werden de drifters misschien wel 1964’s grootste dealer in het vk en bleven ze al heel lang op nummer 1.

Wanneer Brachten De Rolling Stones Hun Eerste Album Uit?

Hun eerste album, “The Rolling Stones”, uitgebracht in 1964, bracht ook controverse op vanwege de afwezigheid van een titel en elk schrijven op zijn mouw. Het album bestond voornamelijk uit covers van Chuck Berry en Willie Dixon met uitzondering van de compositie van Jagger/Richards, “Tell Me.” De groep bereikte vervolgens een Nee.

Wat Was De Rolling Stones Eerste Single?

Een omslagversie van Chuck Berry’s “Come On” was de eerste single van The Rolling Stones, uitgebracht op 7 juni 1963.

Welk Jaar Was Het Laatste Album Rolling Stones Uitgebracht?

Blue & Lonesome is het 23e Britse en 25e Amerikaanse studioalbum van de Engelse rockband The Rolling Stones uitgebracht op 2 december 2016.

Wanneer Kwamen De Rolling Stones Voor Het Eerst Uit?

De Rolling Stones zijn een Britse rockgroep, gevormd in 1962, die uit Chicago Blues Stylings gebruikte om een ​​unieke visie op de donkere kant van de tegencultuur na de jaren 1960 te creëren. De oorspronkelijke leden waren Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones, Bill Wyman en Charlie Watts.

Wat Was De Rolling Stones Eerste Hit Single?

Een omslagversie van Chuck Berry’s “Come On” was de eerste single van The Rolling Stones, uitgebracht op 7 juni 1963.

Wie Schreef De Rolling Stones First Hit Single?

De Rolling Stones en Chuck Berry gaven de wereld enkele van de beroemdste klassieke rocknummers aller tijden. Berry schreef zelfs de eerste single van de Rolling Stones. Tijdens een interview besprak Mick Jagger wat hij van Berry vond in vergelijking met Elvis Presley.

Wat Was Het Eerste Nummer Dat De Rolling Stones Schreven?

De eerste grote, klassieke ballad Mick en Keith schreven was “As Tears Go Bye” (hij schreef de teksten en Keith schreef The Melody) en Jagger erkent dat het een “zeer melancholisch nummer” was voor een 21 jaar om te schrijven in dit fragment van Zijn 14 december 1995, interview met Jann Wenner van “The Rolling Stone Interview: Jagger …

Wat Is Rolling Stones #1 Album?

De Rolling Stones hebben Chart Records gebroken door de eerste band in de geschiedenis te worden met nummer één albums gedurende zes decennia. Het nieuws komt nadat hun album, Geiten Head Soup, vrijdag de nummer één plek in Britse hitlijsten heeft bereikt. Het album debuteerde oorspronkelijk bovenaan de hitlijsten toen het in 1973 werd uitgebracht.

Wat Is Rolling Stones Top 10 Albums Aller Tijden?

The Rolling Stones ’10 Greatest All Time:

 1. Exile on Main St (1972) Exile on Main St.
 2. Beggar’s Banquet (1968)
 3. Laat het Bleed (1969)
 4. Sticky Fingers (1971)
 5. Some Girls (1978)
 6. The Rolling Stones (1964)
 7. Aftermath ( 1966)
 8. Get Yer Ya-Ya’s Out (1970)
 9. Waarom Verliet Bill Wyman De Rolling Stones?

  Bill Wyman stopte met de Rolling Stones in december 1992 na meer dan drie decennia samen. De bassist had een punt bereikt waarop hij een verandering wilde aanbrengen vanwege zijn frustratie met de band. “Spelen met de stenen, er was altijd zoveel druk,” vertelde hij de Telegraph in 2008.

  Hoeveel Albums Hebben De Rolling Stones Uitgesteld?

  De Engelse rockgroep The Rolling Stones heeft 30 studioalbums, 34 live albums, 29 compilatiealbums, drie uitgebreide Play Singles, 121 singles, 33 boxsets, 48 ​​videoalbums en 77 muziekvideo’s uitgebracht. Gedurende hun carrière hebben ze wereldwijd meer dan 240 miljoen records verkocht.

Leave a Comment

Your email address will not be published.