Hoeveel Wezens Moet Ik Hebben In Een 60 Kaartdek?

hoeveel wezens moet ik hebben in een 60 -kaartdek? – ervan uitgaande dat je onze meest memorabele aflevering hebt gekregen van de meest verse tijd van spellers (onze wizardry: the social affair show), leer je snel tovenarij: de bijeenkomst is een verkwikkende, tomfoolery en snel spelende game.

Ervan uitgaande dat je nieuw bent in tovenarij, heb je misschien vragen. Wat is een spreuk? wat bedoel je met langdurige? wat zijn landen? je kunt zeker ontspannen, we hebben je.

We zullen die samen beheren en daarna een paar hints bespreken om u op doel te besparen voor uw volgende dekmengsel!.

Een spreuk is iets dat geen land is (omdat ze worden geprojecteerd in het spel met behulp van mana, gegeven door uw eigendomskaarten).

Lightning bolt, dat zoete 4/4 dier dat je hebt dat 3, die counterspell die je zou kunnen hebben, of die charme die het spel op een speciale manier beïnvloedt.

Enkele kaarten zijn meer ondubbelzinnig met hoe ze samenwerken met verschillende kaarten, bijvoorbeeld “counter objective animal” of “regeling doelwit animal 3 harm”, maar die kaarten zijn nog steeds spreuken tegen het einde van de dag.

Hoeveel Landen Moet Een Dek Van 60 Kaartcommandant Hebben?

De basisregel van vuisters is dat je 17-18 land speelt in een 40-kaartdek en 24 landen in een 60-kaartdek.

Hoeveel Wezens Moeten Er In Een Schepsingsdek Zijn?

Voor iemands eerste dek beveel ik een goede balans van wezens aan in combinatie met andere kaarten. Als je met 23 landen speelt, denk ik dat 20 wezens aan 22 wezens een solide plek is om te zijn. Dit brengt u op 43 tot 45 kaarten uit uw minimum 60 en helpt ervoor te zorgen dat u niet alleen van de tafel bent geveegd.

Hoeveel Wezens Moeten Een Controledek Hebben?

Wezens in controledekken immers, de Aggro -decks die vorige week werden gekenmerkt, hadden 28 of meer, en ik raadde een minimum van 14 wezens aan in verzegeld dek – en dat is met 40 kaarten in plaats van 60! Zo’n klein aantal wezens is echter eigenlijk niet ongebruikelijk voor controledekken.

Hoe Maak Je Een 60 -Kaartdek In Magic The Gathering?

Voor commandant dekken met 100 kaarten is het meestal goed om te beginnen met ongeveer 38 landen. Je kunt dat aantal altijd aanpassen, afhankelijk van hoeveel ramp spreuken je speelt … In het algemeen moet je deze cijfers volgen voor dekken van 60 kaarten:

 1. aggro 22 landen.
 2. Midrange 25 landen.
 3. Controle 27 landen.
 4. Hoeveel Land Moet Er In Een 60 -Kaartdek Zijn?

  Traditionele kennis is dat landen meer dan 40% van een dek moeten uitten. Dit betekent ongeveer 17-18 landen voor een dek van 40 kaarten en ongeveer 24-25 landen voor een dek van 60 kaarten. Dit is een beproefde structuur die al vele jaren voor veel spelers heeft gewerkt.

  Hoeveel Landkaarten Moeten Er In Een Commandant -Deck Zijn?

  Als algemene vuistregel wilt u ergens tussen de 33 en 42 landen in een commandant -deck. Natuurlijk wil je zoveel speciale landen als je kunt vinden. Landen die meer dan één kleur mana genereren of die speciale vaardigheden hebben, zijn altijd een geweldige schreeuw.

  Hoeveel Wezens Kunnen Er In Een Dek Op Basis Van Wezens Zijn?

  Ik zou zeggen dat de meeste dekken het goed doen met 18-25 wezens. Hangt echter af van de strategie. Mijn hoogste telling van de wezens is 34 en dat is een online alleen dierentuindeck.

  Hoeveel Kaarten Van Het Wezen Moeten Er In Een Dek Zijn?

  24 is het meest voorkomende aantal. Het aantal wezens van een dek hangt volledig af van zijn strategie. Controle -decks spelen meestal heel weinig wezens (en sommige zijn volledig scheppereloos). Veel combo -decks zijn volledig schepperig.

  Hoeveel Wezens Moet Ik Hebben In Een 40 -Kaartdek?

  Voor een bedieningsdek kijk je naar ongeveer 18 landen in je dek van 40 kaarten. Als je een leger van kleine wezens speelt, heb je waarschijnlijk slechts 15 nodig.

  Hoeveel Landen Moet Een Controledek Hebben?

  De basisregel van vuisters is dat je 17-18 landt in een 40-kaartdek en 24 landen in een 60-kaartdek. Als je meer dan een paar kaarten speelt met mana -kosten van vijf of hoger, verhoog dan het aantal landen.

  Wat Maakt Een Bedieningsdek?

  Een bedieningsdek is een term voor een dek van (meestal zestig) kaarten die tot doel heeft de kaarten en progressie van de tegenstander te beheersen met, idealiter, het eindresultaat waarbij men volledige controle heeft over alles wat tijdens het spel wordt gedaan. Controle -decks krijgen meestal hun voorsprong door kaartvoordeel.

  Wat Zijn Een Goede Verhouding Van Een Commandant Dekken?

  MTG Commander Deck Building Ratio Als algemene vuistregel, wilt u ergens tussen de 33 en 42 landen in een commandant -deck. Natuurlijk wil je zoveel speciale landen als je kunt vinden. Landen die meer dan één kleur mana genereren of die speciale vaardigheden hebben, zijn altijd een geweldige schreeuw.

  Hoeveel Spreuken Moeten Er In Een 60 -Kaartdek Zijn?

  Dit is over het algemeen geen goede manier om dekken te bouwen. Een betere vuistregel voor land is 40%, wat betekent dat 24 landen in een 60 -kaartdek. Dat moet worden aangepast om aan uw mana -behoeften te voldoen. Als je veel goedkope spreuken speelt, kun je comfortabel naar 22 gaan.

  Hoeveel Land Moet Er In Een Magisch Dek Van 60 Kaart Zijn?

  Traditionele kennis is dat landen meer dan 40% van een dek moeten uitten. Dit betekent ongeveer 17-18 landen voor een dek van 40 kaarten en ongeveer 24-25 landen voor een dek van 60 kaarten.

  Hoeveel Landen Moeten Er In Een 60 -Kaart Yorion -Dek Zijn?

  Snelle Yorion -wiskunde: als de 60 -kaartopbouw van je deck 24 landen zou spelen, teken je landen ongeveer hetzelfde tarief in je 80 -kaartendek met 32 ​​landen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.