Hoeveel Stof Is Nodig Voor Een Volledige Cirkelrok?

hoeveel stof is nodig voor een volledige cirkelrok? – wat voor soort rok zou je willen maken? dat is een extreem onderzoek, want er zijn rokken voor feesten, cheerleading, ontspannen slijtage, enz.

Hoeveel textuur wil ik voor een rok? het maakt geen verschil op de kans dat de textuur is geweven of een weefstijl, je hebt ongeveer 2 meter nodig voor een rechte rok, 2 1/4 voor een lijn, en 2 1/4 yards voor een subtiel opgebouwde rok.

Hoeveel textuur u nodig hebt, zal vertrouwen op uw rokproject. Om erachter te komen hoeveel textuur je echt wilt voor verschillende rokprojecten, blijf je ons artikel gewoon doornemen.

Het doorloopt een assortiment rokplannen om u te geven aan de gedachte hoeveel textuur echt vereist is. De voorwaarde om uit te zoeken hoeveel textuur je wilt voor deze stijl van de rok gaat deze kant op – de middenrverronde is verdeeld door 3.

14 + het niveau van de rok + 2 crawls voor vouwstipendium. Met cijfers lijkt het misschien dit te zijn: 30 gescheiden door 3.

14 = 9,5, verzamel samen tot 10, + 2 = 44 x 2 = 88 inch. Omgezet in werven waarmee u een kijkje neemt om ongeveer te vereisen.

2 1/3 meter materiaal om de jurk af te maken. De voorwaarde ziet er verward uit, maar u zou de optie moeten hebben om de specifieke som te krijgen wanneer u uw specifieke nummers aansluit.

Hoeveel textuur u nodig hebt, zal vertrouwen op hoeveel totaliteit je moet hebben in de rok. Bij de kans dat u een 60-inch breedte-textuur gebruikt, kunt u uittrekken met behulp van een eenzaam stuk, ervan uitgaande dat uw middenrif 30 inch is.

Je moet gewoon je midriff -ronde tweeledig maken om die totaliteit te krijgen.

Hoeveel Stof Heb Ik Nodig Voor Een Meisjescirkelrok?

Hoeveel stof heb je nodig om een ​​cirkelrok te maken? Voor de rok van een klein meisje heb je tussen 1-2 meter stof nodig. Het hangt af van de breedte van de stof en de grootte die u maakt.

Hoeveel Materiaal Heb Ik Nodig Om Een ​​Rok Te Maken?

Het elastiek wordt tot de taille lengte gesneden; De rokstof moet 1,5 tot 2 keer de taille in breedte zijn. Een rok die 2 keer de taille lengte in breedte is, zal meer verzameld en voller zijn dan een rok die slechts 1,5 keer de taille -lengte is.

Welke Stof Is Het Beste Voor Een Cirkelrok?

Stoffen – De beste stoffen om een ​​cirkelrok te maken hebben gordijnen. Dit betekent dat de stof zacht genoeg is om flatterend te zijn en in zachte verzamelingen te vallen. Zoek naar stoffen zoals katoen en katoenmengsels, linnen, rayon en zelfs strekkende stoffen.

Hoe Maak Je Een Rok Met Een Volledige Cirkel?

De gebruikelijke manier om uw stof te knippen zou zijn om de stofselvage naar Selvage te vouwen en deze vervolgens opnieuw in tweeën te vouwen. Je zou dan je patroon op de binnenste hoek plaatsen met beide gevouwen kanten. Dit zou een volledige cirkelrok creëren. Je hebt twee ruwe randen die één centrale achterkant maken.

Hoe Weet Ik Hoeveel Stof Ik Nodig Heb Voor Een Cirkelrok?

Afhankelijk van de lengte van de rok, wil je verschillende breedtes stof. Voor een rok boven de knie of een rok die bij de knie zit, raad ik aan 45-60 inch stof aan. U hebt 2,5 meter nodig. Voor een rok in de vloerlengte heb je 60-90 inch stof en 3 meter ervan nodig.

Hoeveel Meter Heb Je Nodig Om Een ​​Kinderrok Te Maken?

Voor een kindrok heb je waarschijnlijk 1 meter nodig, terwijl volwassenen waarschijnlijk in orde zouden zijn met 1 1/2 yards. Koop een beetje meer om aan de veilige kant te staan.

Hoeveel Stof Heb Ik Nodig Om Een ​​Rok Te Maken?

Vermenigvuldig lijfje en roklengte (van taille) met twee en voeg deze vervolgens bij elkaar toe. Voeg zoom- en naadtoeslag toe. Sta 0,75 m toe voor mouwen, plus zoom- en naadtoeslag. Totaal deze op – je zult waarschijnlijk merken dat je ongeveer 3 meter stof krijgt.

Hoeveel Stof Heb Ik Nodig Voor Een Rok Op Volledige Lengte?

Een bias gesneden rok kan iets minder stof vereisen, afhankelijk van het patroon, het type en de breedte van de stof. Een wikkeljurk heeft ook verschillende hoeveelheden stof nodig dan een slipjurk. Voor een volle ballroomjurk zou 5 tot 7 meter stof voldoende moeten zijn. Een wijd uitlopende jurk heeft 6 tot 7 meter stof nodig.

Hoeveel Stof Heb Ik Nodig Voor Een Rok In Meters?

Een langere rechte rok, kokerrok of A-lijn rok kan vaak worden gemaakt van slechts 1 meter, afhankelijk van de breedte van de doek. Ongeveer 1 meter stof kan ook een kortere halve cirkel rok maken (opnieuw afhankelijk van de breedte.)

Kan Ik Een Rok Maken Met 1 Meter Stof?

Ja, 1 meter stof kan voldoende zijn voor sommige kledingontwerpen en -maten. Bepaal de hoeveelheid materiaal die u nodig hebt om de jurk te maken, maar de standaardvereiste voor veel mini -lengtejurken is 2 meter of meer. Hoewel een enkele tuin meer dan genoeg is voor sommige jurken, is het misschien niet voldoende voor andere stijlen.

Hoeveel Meter Stof Heb Ik Nodig Voor Een Cirkelrok?

Voor een rok boven de knie of een rok die bij de knie zit, raad ik aan 45-60 inch stof aan. U hebt 2,5 meter nodig. Voor een rok in de vloerlengte heb je 60-90 inch stof en 3 meter ervan nodig. Een kingsize laken zal ook werken.

Wat Voor Soort Stof Gebruik Je Voor Een Rok?

Je hebt een stof nodig die goed beweegt en grijpt voor de A-lijnrok. Dit soort stoffen omvatten zijden BroadCloth, Crepe de Chine, Rayon, Cotton Knits of Wool Jersey. Dit is de meest vleiende vorm voor de lichaamstypes en cijfers van de meeste vrouwen.

Kun Je Een Cirkelrok Maken Met Geweven Stof?

Wanneer je een cirkelrok maakt, zul je een deel ervan op de vooringenomenheid snijden- wat je ook doet, het kan niet worden vermeden. Zelfs met een niet-stretch, geweven stof, zal deze strekken. Stretch stoffen zullen echt strekken wanneer ze op de vooringenomenheid worden gesneden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.