Hoeveel Stappen Is Nba Reizen?

hoeveel stappen is nba -reizen? – op het moment dat een speler meerdere stappen heeft gemaakt zonder dat de bal wordt gemorst, wordt een inbreuk op de reis genoemd.

In 2018 heroverwegen fiba ​​de standaard met het doel dat men een “assembledenture” kan nemen voordat hij de twee stappen maakt.

Een beweging kan ook worden opgeroepen door transport of een niet -gevestigde turn foot. In het geval dat de draaivoet van een speler verandert of beweegt, wordt deze gezien als reis.

In b-ball is voyaging een inbreuk op de principes die plaatsvindt wanneer een speler die de bal vasthoudt een of beide voeten onrechtmatig beweegt.

Voyaging wordt bovendien transcendent genoemd, in een straatbalspel, “wandelen” of “stappen”. Ervan uitgaande dat de draaivoet wordt opgeheven, moet een pass of go -lat -bin worden gemaakt voordat de draaivoet aan de vloer wordt vervangen.

In de nba en fiba ​​krijgen spelers bovendien een “assemble step”. , omdat het subtiliteiten van opvallende verifieerbare regelwijzigingen voor het instellen uitsluiten en alleen de nieuwste regelset bevat.

Dit artikel zou kunnen worden herwerkt om de kwaliteitsnormen van wikipedia te volgen. Vakmanschap. 2. Voyaging gebeurt wanneer een speler die de bal vasthoudt een voet of de twee voeten in de richting van een pad in de overstuur van aanbevolen limieten in dit segment beweegt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.