Hoeveel Seizoenen Van Gran Hotel Zijn Er?

hoeveel seizoenen van gran hotel zijn er? – geleverd door bambu00fa producciones [es], [3] de serie werd opgenomen in de palacio de la magdalena in santander.

Het speelt zich af in een midden twintigste eeuw onderscheiden accommodatie tijdens de heerschappij van alfonso xiii en is gericht op de geheimen die de familie van de eigenaar en de herbergarbeiders omvatten.

Gran lodging (engels: fabulous inn) is een tv -serie in de spaanse show gemaakt door ramu00f3n campos en gema r. Neira die ver van gonzu00e1lez en amaia salamanca schittert.

[1] het werd in eerste instantie uitgezonden op antena 3 van 2011 tot 2013. [2] het verscheen in 2012 op sky expressions 1 in het vk.

Julio olmedo verschijnt op de gran lodging om te zoeken naar zijn zus cristina. Wanneer hij ontdekt dat ze is beƫindigd voor inbraak en niemand weet van haar verblijfplaats, sluit hij zich aan bij de accommodatie als een server.

Julio ontmoet alicia alarcon, met wie hij eindelijk hopeloos verliefd wordt. Het echtpaar kan niettegenstaande niet samen zijn, omdat alicia is opgesloten voor diego murquia, de beheerder van de herberg.

Tegen de finish van de tijd trouwt alicia diego, ondanks dat hij verliefd is op julio.

Leave a Comment

Your email address will not be published.