Hoeveel Calorieën Zijn Er In Een Ikea Gehaktbalmaaltijd?

hoeveel calorieën zijn er in een ikea -gehaktbalmaaltijd? – of u nu op zoek bent naar een andere keuken of een comfortabele bank, glad servies of zachte worpkussentjes, het is moeilijk om weg te komen van ikea’s ramblingswinkel voor een snack.

Het zweedse gehaktball avondmaal is een eindeloos nummer één, een menu -pilaar met zijn gladde bolletje gepureerde aardappelen, pool van roomsaus en vlek van edelsteen rode lingonberry protect.

Bevestiging de gehaktballetjes zijn bekend? in 2014 dienden de vier toronto-region ikea cafu00e9’s meer dan 6 miljoen gehaktballetjes aan hongerige coffeeshops.

Het ijsbroodje met ijs wordt op dezelfde manier geliefd, of het nu als een zoete beet wordt gewaardeerd met espresso of als een nas-supper traktatie.

Hoewel ikea duidelijke richtlijnen geeft aan het verzamelen van het zelfmeubilair, is het moeilijk om onderhoudsgegevens op te sporen voor zijn eetcafe en bistro-toelating.

Nieuwsgierige hamburgerverbindingen moeten een eetcafe -medewerker om de gegevens vragen of klantondersteuning oproepen.

Hoeveel Ikea -Gehaktballetjes Is Een Portie?

Meatballs zijn altijd gekomen in de grootte van kinderen (5 gehaktballetjes) en drie maten volwassen porties – 10, 15 & 20 gehaktballetjes. Het grootste deel dat op een aparte plaat naar de chips komt.

Hoeveel Calorieën Zijn Er In Ikea Gehaktballetjes?

Er zijn 190 calorieën in 5 gehaktballetjes (79 g) Ikea Zweedse gehaktballetjes. * De % dagelijkse waarde (DV) vertelt u hoeveel een voedingsstof in een portie voedsel bijdraagt ​​aan een dagelijks dieet.

Hoeveel Ikea -Gehaktballetjes Is Een Portie?

Meatballs zijn altijd gekomen in de grootte van kinderen (5 gehaktballetjes) en drie maten volwassen porties – 10, 15 & 20 gehaktballetjes. Het grootste deel dat op een aparte plaat naar de chips komt.

Hoeveel Calorieën Zitten Er In Een Meakea Meatball -Diner?

Er zijn 550 calorieën in 1 maaltijd van Ikea Zweeds gehaktballetjes diner (10), aardappelpuree, lingonberry, roomsaus.

Zijn Ikea Gehaktballetjes Ongezond?

Blijkt dat een bord van 12 gehaktballetjes niet te veel deuk in uw caloriebudget heeft geplaatst, met 690 calorieën. Zoals bij veel bereid voedsel, is het natrium en vet een beetje een doozy bij respectievelijk 1560 milligram en 41 gram.

Zijn Ikea Gehaktballetjes Veel Calorieën?

Er zijn 190 calorieën in 5 gehaktballetjes (79 g) Ikea Zweedse gehaktballetjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published.