Hoe Zet Je Een Oude Smeg Oven Aan??

hoe zet je een oude smeg -oven aan?? – exemplarische vleeskuikens 1. druk in de rechterhandgreep (werkhandgreep) om de showcase in te schakelen.

2. Draai een soortgelijk handvat als rechts of links om een ​​capaciteit te kiezen. 3. Druk in de linkerhandgreep (programmeerhandgreep) en draai de handgreep om de temperatuur in te stellen.

4. Druk in een vergelijkbare handvat of blijf 3 seconden staan. 5. Druk op de rechterhandgreep (werkhandgreep) om te beginnen met koken.

Druk de rechterhandgreep (werkhandgreep) om de kookactiviteit te laten vallen en houd de rechterhandgreep af voor bijna 3 seconden.

Cucina-vleeskuikens die een geavanceerde presentatie heeft en bedieningselementen-1. Turn en draait de fornuiswerkhandgreep (rechterhandgreep) om een ​​vleeskuikenswerk te kiezen.

In het geval dat het fornuis niet op de controle komt dat de klok is ingesteld en de afbeelding op de showcase wordt weergegeven, omdat de vleeskuiker niet werkt in het geval dat de klok niet is ingesteld.

Dolce sil novo-kachel met bedieningshandvatten en een lcd-scherm-1. Druk op de rechterhandgreep om de machine te initiëren en de fundamentele menu’s worden getoond2.

Draai de rechterhandgreep naar rechts of links om “kookcapaciteiten” uit het hoofdmenu te kiezen en druk in een vergelijkbare handvat om te bevestigen.

3. Draai een vergelijkbare handgreep (rechterhandgreep) om een ​​capaciteit te kiezen en druk in het handvat om te bevestigen.

4. Het apparaat begint voorverwarmen 5. Om de temperatuur te wijzigen, draai de rechterhandgreep (bedieningsgreep) en druk in het handvat in om te bevestigen.

6. Een beltoon zal klinken om aan te tonen dat het pre -warmte -stadium is voltooid en voedsel kan in de vleeskuikent worden geplaatst.

Waarom Warmt Mijn Smeg -Oven Niet Op?

Smeg Oven werkt niet, het kan een defecte voedingskabel zijn die is aangesloten op de uitlaat, een defecte stroomaansluiting of een zekering die de stroomonderbreker heeft geprobeerd. Als er stroom bij de muurschakelaar is, geeft dit aan dat het probleem bij uw oven ligt en dat u mogelijk de hulp van een gekwalificeerde ingenieur nodig heeft.

Hoe Verwarm Je Een Smeg -Oven Voor?

De instelling “Rapid voorverwarming”: stel gewoon de gewenste temperatuur in, draai de knop en je oven zal binnen een mum van tijd voorverwarmen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.