Hoe Zeg Je Dat Ik Mis In Dothraki?

hoe zeg je dat ik je mis in dothraki? – je kent de woorden khal en khaleesi, denk er echter aan om deze verschillende woorden en uitdrukkingen uit de dothraki -taal u2014 te werken die werd gemaakt door etymoloog david j.

Peterson, en benadrukt in living language dothraki u2014 in uw jargon voor de laatste tijd van de bevoorrecht posities debuteert op 14 april 2019.

De dothraki -benadering om groeten te zeggen, dit woord u2014 die ook kan worden afgekort tot m’ach! of aan de andere kant m’ath! u2014 betekent ‘met eerbied’.

Om welkom uit te drukken bij een bijeenkomst van niet-dothrakis, zou je de uitdrukking gebruiken athchomar chomakea, die in echte zin een interpretatie maakt om ‘te beschouwen voor degenen die bewust zijn’.

Fonas chek, wat “goedjagers” betekent, is een methode om afscheid te nemen.

Hoe Zeg Je Mijn Liefde In Dothraki?

Hoe zeg je dat ik van je hou in Dothraki en High Valyrian? In Dothraki: Anha Zhilak Yera.

Wat Betekent Khal In Dothraki?

Een Khal is een Dothraki-krijgsheer die een khalasar of stam van tienduizenden krijgers en niet-strijders beveelt.

Wat Betekent Yer Jalan Atthirari Anni?

Yer Jalan Atthirari Anni. Deze uitdrukking wordt gesproken met een vrouw en betekent: “Jij bent de maan van mijn leven.”

Hoe Zeg Je Hallo In Valyrian?

Hoge Valyrische zinnen die elke game van Thrones -fan moet weten:

 1. Rytsas – Hallo.
 2. Kessa – ja.
 3. Daor – nee.
 4. Kirimvose – Bedankt.
 5. Kostilus – alsjeblieft, misschien.
 6. Geros ILAS – Goodbye.
 7. Valar Morghulis – Alle mannen moeten sterven.
 8. Valar Dohaeris – Alle mannen moeten dienen.
 9. Hoe Zeg Je De Maan Van Mijn Leven In Dothraki?

  Yer Jalan Atthirari Anni. Deze uitdrukking wordt gesproken met een vrouw en betekent: “Jij bent de maan van mijn leven.”

  Wat Zegt Daenerys Tegen Drogo In Dothraki?

  Daenerys: Fichi Mae Anhaan Ozisa Che Khal Drogo Achara Kifindirgi Yer Ziganeso Anhaan. Breng haar ongedeerd naar mij of Khal Drogo zal je horen tart.

  Wat Zeggen De Dothraki?

  Engels: “Zeg hallo tegen mijn kleine vriend.” Dothaki: “Astas ‘M’athchomaroon’ Okeosaan Naqisa Anni.” Engels: “Rijden of sterven.” Dothraki: “Che Dothras Che Drivos.”

  Wat Betekent Drogo In Dothraki?

  Drogo is een krachtige Khal of krijgsheer van de angstaanjagende Dothraki -nomaden.

  Wat Is Een Khal En Khaleesi?

  HBO. Het woord Khaleesi werd uitgevonden door fantasie -auteur, George R. R. Martin, voor zijn roman A Game of Thrones, gepubliceerd in 1996. Het woord komt uit de fictieve taal van het Dothraki -volk. In hun samenleving is de Khal de krijgsheer van een bepaalde clan (Khalasar), en zijn vrouw krijgt de titel van Khaleesi.

  Hoe Noemt Khal Khaleesi?

  7. Niemand heeft Khaleesi ‘maan van mijn leven’ veel te lang genoemd. Khal Drogo was “Sun and Stars” naar zijn Khaleesi, en op zijn beurt was zij de “maan van zijn leven”. Of het nu in Dothraki is of in de gemeenschappelijke tong van de zeven koninkrijken, ik moet hem nog minstens één keer ‘maan van mijn leven’ horen zeggen.

  Hoe Noemt Drogo Khaleesi?

  Khal Drogo was “Sun and Stars” naar zijn Khaleesi, en op zijn beurt was zij de “maan van zijn leven”. Of het nu in Dothraki is of in de gemeenschappelijke tong van de zeven koninkrijken, ik moet hem nog minstens één keer ‘maan van mijn leven’ horen zeggen.

  Wat Zegt Daenerys Tegen Drogo In Dothraki?

  Daenerys: Fichi Mae Anhaan Ozisa Che Khal Drogo Achara Kifindirgi Yer Ziganeso Anhaan. Breng haar ongedeerd naar mij of Khal Drogo zal je horen tart.

  Is Valyrian Een Echte Taal?

  Op dit moment is High Valyrian uitgegroeid tot ongeveer 2.000 woorden, volgens Peterson. De taal kan fictief zijn, maar het heeft zijn eigen – zeer reële – systeem van regels die het regeren, hetzelfde als elke andere taal.

  Wat Betekent Mhysa In Valyrian?

  [Hoofdspoilers] “Mhysa betekent moeder in Valyrian.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.