Hoe Werken Leegte Kloven?

hoe werken leegte kloven? – void crevices, ook wel void tempests genoemd in empyrean -missies, zijn een soort missie waarin spelers lege relikwieën kunnen openen en het fortuin binnen kunnen verwerven.

Relikwieën werden gepresenteerd met update: verschijningen van de rail 0. 0 (2016-07-08).

Momenteel zijn een paar ongeldige gap -missies toegankelijk voor elk van de vijf niveaus van nietige relikwieën.

Ze zijn gerelateerd aan een typische missiehub op de sterrengrafiek, die moet worden geopend om de void gap -missie te spelen.

Hiaten kunnen zo vaak opnieuw worden opgeheven als gewenst tijdens hun toegankelijkheid en ze zullen standaardprijzen met betrekking tot het missietype geven.

Tijdens het invoeren van een leegte crevice -missie kunnen spelers een leegte overblijfsel van het juiste niveau voorbereiden.

Ervan uitgaande dat ze de missie voltooien, kunnen ze iets kiezen uit hun artefact of nog een artefact van de speler als een prijs.

Ervan uitgaande dat spelers geen artefact hebben voorbereid, kunnen ze de missie beëindigen, maar zullen ze geen compensaties krijgen van de relikwieën van andere spelers.

Ervan uitgaande dat de speler besluit om na een revolutie in enorme missies te blijven, zullen ze worden uitgelokt om een ​​ander artefact te gebruiken.

Hoe Werken Nietige Stormen?

Hoe werken void stormbeloningen? Void Storm -missies zijn direct vergelijkbaar met ongeldige spleetmissies, waarbij u de taak hebt om het doel te voltooien en tegelijkertijd voldoende reactant te verzamelen. Alle vijanden op de voet kunnen worden beschadigd door leegte kloven.

Hoe Werken Void -Relikwieën?

Void Relics zijn Orokin -objecten die kunnen worden geopend om waardevolle schat te onthullen die binnen zijn ingesloten door het voltooien van ongeldige spleetmissies. Ze zijn de belangrijkste middelen om uitstekende onderdelen en forma blauwdrukken te verwerven, evenals ducaten van het uitwisselen van prime -onderdelen in relais.

Hoe Krijg Je Snel Ongeldige Kloven?

De beste manier om ongeldige sporen/snelste manier te krijgen om ongeldige sporen te krijgen. reactant.

Wat Beïnvloedt Hoeveel Void Sporen U Krijgt?

In tegenstelling tot de meeste bronnen, is er een bovengrens voor hoeveel void sporen een speler kan op voorraad zijn. Deze limiet wordt bepaald door iemands beheersingsrang met behulp van de formule: (Mastery Rank × 50) + 100. Een speler van Mastery Rank 13 kan bijvoorbeeld slechts maximaal 750 void sporen bevatten.

Hoe Doe Je De Leegte Storm?

Om een ​​leegte Storm -missie te starten, moeten spelers op het tweede laatste symbool linksboven in het navigatiescherm klikken en vervolgens naar de sectie Void Storm scrollen. Hier zien ze een lijst met beschikbare void stormmissies, hun moeilijkheidsniveaus en het type relikwie dat ze daar kunnen openen.

Hoe Maximaliseer Je Ongeldige Sporen?

De beste manier om leegte sporen te boeren, zou zijn om een ​​splitsen uit te roeien of te vangen, omdat deze missies binnen 2 tot 4 minuten kunnen worden voltooid en u kunnen garanderen dat u sporen niet kunt bij het verwerven van 10 reactant.

Hoe Krijg Je Ongeldige Sporen In Leegte Stormen?

Void-sporen worden voornamelijk verkregen door het verzamelen van reactant in leegte-spleetmissies, die afvalt van beschadigde vijanden, waardoor 6-30 leegte sporen worden toegekend bij het verzamelen van de 10e reactant. Spelers zijn niet verplicht om een ​​leegte relikwie te hebben uitgerust om sporen te verkrijgen.

Hoe Gebruik Je Void Relic?

Om ongeldige relikwieën te openen, moet u ongeldige kloven uitvoeren. Deze bevinden zich in het navigatorscherm, in de rechterbovenhoek. Deze vermeldt eventuele actieve ongeldige spleetmissies die momenteel in het spel zijn. De missies hebben verschillende niveaus van moeilijkheid, afhankelijk van het relikwie dat u wilt openen.

Waar Vallen Nietige Relikwieën Af?

Je krijgt ongeldige relikwieën door missies in het spel uit te voeren. De relikwieën dalen als beloningen aan het einde van taken of rotaties in uitgebreide missies. Om ongeldige relikwieën te openen, moet u een bepaald type missie uitvoeren. Om ongeldige relikwieën te openen, moet u ongeldige kloven uitvoeren.

Hoe Beginnen Void Kloven?

Naast de toegewezen doelstellingen van de missie (bijv. Uitroeien, vastleggen, spion, enz.), Zullen nietige kloven verschijnen langs het missiedoelpad, waarbij 3 corrupte eenheden van de leegte worden voortgebracht en in de buurt van native vijanden omzetten in corrupte eenheden.

Wat Is De Snelste Manier Om Void Trace Te Boeren?

De beste manier om ongeldige sporen/snelste manier te krijgen om ongeldige sporen te krijgen. reactant.

Leave a Comment

Your email address will not be published.