Hoe Voorkom Ik Dat Mijn Dart Bord Niet Verhuizen??

hoe voorkom ik dat mijn dart -bord niet verhuizen?? – in het geval dat je middelen in een fatsoenlijke dartboard hebt geplaatst, heb je het nodig om zo ver mogelijk te blijven.

Top notch dartboards worden geproduceerd met behulp van premium normale strengen, bijvoorbeeld kenyon sisal, die bedoeld zijn om ontelbare dart -wedstrijden te doorstaan ​​en schijnbaar voor altijd te blijven doorgaan.

Toch hebben deze vellen, ook wel borstelige dartboards genoemd, eigenlijk een essentiële overweging en onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat ze niet overhaast dragen.

Hier delen we een paar stappen om u te helpen bij het bijhouden van uw geziene dartbord en ervoor zorgen dat het er geweldig uitziet voor het lange stuk.

Bepaalde stukken van uw dartbord zijn meer geneigd tot kilometerstand dan verschillende regio’s. Omdat ze bijvoorbeeld des te gewooner worden aangeduid, dragen secties bijvoorbeeld de 20 en 19 sneller dan verschillende stukken van het bord.

Zorg ervoor dat u uw dartbord consequent draait om dit scheve uiterlijk en schade te voorkomen. Om uw dartbord te draaien, elimineer deze ring en zet de lading met de klok mee.

Je zou het moeten draaien totdat het volgende donkere segment zich op het hoogste punt van het bord bevindt. Dit zou betekenen dat het 12 sectie naar het 20 -fragment wordt gedraaid.

Vervangt momenteel de ring.

Hoe Verankert U Een Dartbord?

Gebruik muurankers en schakelbouten

 1. Boor een gat in de muur die nauwelijks breed genoeg is om elk wandanker of de gevouwen “vleugels” van de tuimelbouten in te voegen.
 2. Duw of hamer elk anker in het gat, zodat de opening voor de schroef je uitziet.
 3. Plaats elke schroef door zijn respectieve gat op de montagebeugel van de dartbord.
 4. Moeten Dartboards Draaien?

  De meeste fabrikanten bevelen rotatie aan na 2-3 uur ‘continu’ spel. Als je een uur per dag oefent – zou ik om de andere dag roteren. Als je een goede speler bent die echt aan de T20 of een ander gebied werkt, zou ik na elke sessie roteren. Kijk eens naar de segmenten – ze zullen niet -gaten laten zien als ze hard worden gewerkt.

  Hoe Kan Ik Voorkomen Dat Mijn Pijltjes Stuiteren?

  Als darts die uitkomen alleen in zeldzame gevallen gebeurt, kan het slijpen van je pijlen met een slijpsteen helpen. Een goed geslepen punt is waarschijnlijker om de draadschuif naar één kant ervan te raken, door door te gaan naar het bord.

  Moet Een Dart -Bord Draaien?

  Hoe u uw dartbord kunt draaien. Bristle -boards omvatten een verwijderbare metalen scoringsring. Om uw dartbord te roteren, verwijdert u deze ring en draait u het bord met de klok mee. Je moet het roteren totdat het volgende zwarte gedeelte bovenaan het bord staat.

  Hoe Kan Ik Voorkomen Dat Mijn Pijltjes Van Het Bord Stuiteren?

  Als darts die uitkomen alleen in zeldzame gevallen gebeurt, kan het slijpen van je pijlen met een slijpsteen helpen. Een goed geslepen punt is waarschijnlijker om de draadschuif naar één kant ervan te raken, door door te gaan naar het bord.

  Wat Leg Je Onder Een Dartbord?

  Een dartboardkast is de beste muurbescherming voor dartborden. Het kan niet alleen uw muur beschermen, maar ook uw dartbord. Het biedt ook veel andere voordelen. Het is decoratief, kan je spullen vasthouden, fungeert als een scorebord en beschermt je dartbord wanneer niet in gebruik.

  Wat Is Het Beste Materiaal Om Achter Een Dartbord Te Plaatsen?

  Houten boards/pallets die u alleen moet bedenken met ideeën over hoe u creatief kunt worden. Hout is een perfect materiaal, omdat het geen schade aan de pijltjes beschadigt wanneer ze erop vallen.

  Hoe Verankert U Een Dartbord Aan De Muur?

  Gebruik één anker of schakelbout voor elke schroefgat die nodig is om de dartbordbeugel op de muur te monteren. Als u een dartbordkast hangt, gebruikt u een anker in de buurt van elke hoek. De kast moet al montagegaten op de juiste locaties hebben.

  Draaien Dart -Spelers De Pijl?

  Sommige Pro Dart -spelers vinden dat je je pijltjes moet draaien, maar de meeste zijn het erover eens dat het beter is (vooral voor nieuwe spelers) om zoveel mogelijk spin te verminderen. Professionals zoals Phil Taylor (een legende in darts) draait al zijn pijltjes.

  Waarom Stuiteren Mijn Pijlen?

  Waarom stuiteren darts uit? Darts kunnen om een ​​aantal redenen stuiteren, waarvan sommige omvatten; Met stompe pijltjes, een dartbord die te hard of droog is, er is niet genoeg kracht in je worp en uiteindelijk kun je botsingen hebben met andere pijlen die al in het bord zijn.

  Hoe Verzacht Je Een Nieuw Dartbord?

  Om de dartboard naar zijn oorspronkelijke staat te herstellen, is u alleen een vochtige handdoek of stof nodig. Wikkel vervolgens het dartbord in een vochtige handdoek en leg het een nacht opzij. De volgende dag zul je merken dat het dartbord zachter is geworden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.