Hoe Vind Ik Mijn Salesforce Id?

hoe vind ik mijn salesforce -id? – bekijk vanuit het clientrecord op de url in uw programma. u kunt de salesforce-client-id binnen die url observeren door te zoeken naar de 12-cijferige reeks getallen die later beginnen “u =” en sluit op “en”.

Het zal continu met “005” zijn. Bekijk facebook-profiel-id ga naar elk privéprofiel op facebook, klik met de rechtermuisknop op de profielfoto en kies een dubbele verbindingsadres zoals in het verleden.

De profielfoto -url heeft deze configuratie. De waarde van de referentier_profile_id in de verbinding is de wiskundige id van de facebook -client.

De sfdc (salesforce. Com) id is een opmerkelijke identificatie van alle records in salesforce associations.

Deze id’s bestaan ​​in de ontwerpen van 15 tekens of 18 tekens en worden opgelegd in het id-veld van salesforce-objecten.

De sfdc-id van 15 tekens kan worden gewijzigd in een ontwerp van 18 tekens. Weergave. Een profiel -id is een identificatie die ebscoadmin gebruikt om accountprofielen te herkennen.

Een profiel -id kan afhankelijk zijn van acht tekens lang, bijvoorbeeld ehost. U kunt de profiel -id in ebscoadmin observeren op het tabblad wijzigen administraties.

Elke id in de applicatie is 15 tekens of 18 tekens (programmeerinterface) u2026. Hoe te achterhalen van salesforce -item -id -voorvoegsels (aangepast/standaard).

Met de eerste 3 tekens kun je je realiseren met welk type deze id een plek heeft! wanneer u bijvoorbeeld 001 leest, is dit een record -id, 005 is een client -id, 006 is een open deur, 00q is een voorsprong, 500 is een case, en dus onu2026.

Leave a Comment

Your email address will not be published.